Προέχει ο αγώνας για την παραμονή

Θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί η διοίκηση να κοιτά τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαφές για το μέλλον της ομάδας διοικητικά και οικονομικά, ωστόσο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου έχει αγωνιστική προτεραιότητα το αυριανό παιχνίδι με τον Πιερικό (Νεάπολη, 15:00), με τον προπονητή Κώστα Σταματίου να υπολογίζει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του.

Τα περισσότερα προβλήματα λύθηκαν, αφού και ο νεαρός Σιουμουρέκης δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και θεωρητικά θα είναι σε θέση να παίξει.

Τα προβλήματα έτσι μειώνονται ενόψει ενός σημαντικού αγώνα με ανάλογο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ξέρει ότι θα πρέπει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να διεκδικήσει κάτι καλό και αναγκαίο βαθμολογικά στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 15 βαθμούς και είναι ουραγοί, τη στιγμή βέβαια που με μόλις 12 περισσότερους ο Πιερικός είναι δεύτερος, μαζί με τους Κεραυνό Αγγελοχωρίου και ΓΑΣ Σβορώνος. Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη ακολουθεί και πάλι εντός έδρας το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με τον στόχο των «ερυθρόλευκων» να μην αλλάζει, και να θέλει και σ’ αυτό τους τρεις βαθμούς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.