Προετοιμάζεται για Πιερικό με το μυαλό στα μπαράζ η Νίκη

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κόντρα στον Πιερικό εκτός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή, με τους κυανόλευκους να σκέφτονται ήδη τα μπαράζ ανόδου που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έπονται.

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν πρωινή και διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Και οι 21 ποδοσφαιριστές του ρόστερ συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις τακτική, με πολλή μπάλα, σε μία προσπάθεια του Ράτκο Ντόστανιτς και των συνεργατών του να κρατήσουν “φρέσκους” τους παίκτες και να τους υπενθυμίσουν σημαντικά σημεία-κλειδιά, όσον αφορά το αγωνιστικό, ενόψει των κρίσιμων εβδομάδων που έρχονται.

Για τη Νίκη, το παιχνίδι με τον Πιερικό, την Κυριακή που έρχεται, αποτελεί σχεδόν τυπική διαδικασία. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουν αποδεχτεί την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου. Εξ ου και η ηθελημένη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τα Μετέωρα, την περασμένη Κυριακή, στο Πανθεσσαλικό, ο Μανώλης Αποστολίδης, η οποία ήταν η τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μην αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι και να είναι “καθαρός” από ενδεχόμενη τιμωρία στα παιχνίδια με μία από τις δευτεραθλήτριες του πρώτου, δεύτερου ή τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός πλάνων για τον Ράτκο Ντόστανιτς, ενόψει Κατερίνης, είναι και οι Ντινιωτάκης-Ρόβας, των οποίων η τιμωρία θα “σβήσει” σε δύο αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεδομένα θα χάσουν και το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ.

Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης με τον Πιερικό θα είναι ο ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Κώστα Στάικο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Πλάτωνας Μποζατζίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.