Προετοιμασίες για την πρώτη της Νίκης

Η παρουσία περισσότερων από το προβλεπόμενο ατόμων στο γήπεδο μπορεί να κάνει ζημιά...

Τα μέτρα ήταν αναμενόμενα από τη στιγμή που ο κορωνοϊός έκανε δυναμικά την επανεμφάνισή του, οπότε αναγκαστικά η πρώτη προπόνηση της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί με δεδομένα τις αυστηρές προϋποθέσεις και χωρίς το συνολικό πάθος των οπαδών από τις κερκίδες του «Παντελής Μαγουλάς».

Οι άνθρωποι της Νίκης ξέρουν ότι είναι δύσκολο για τους οπαδούς να μείνουν μακριά, αλλά τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι παρουσία εντός γηπέδου πέρα του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων μπορεί να κάνει σημαντική ζημιά στην ομάδα. Από την άλλη είναι δεδομένο ότι οι γύρω πολυκατοικίες (ταράτσες και μπαλκόνια) θα έχουν «κυανόλευκο» χρώμα!

Έστω και διαδικτυακά οι «κυανόλευκοι» οπαδοί θα δουν την πρώτη προπόνηση της ομάδας τους, με την ανακοίνωση ν’ απομένει για την παραμονή του Αντόνιο Ροχάνο από εκεί και πέρα στην ομάδα. Παρόντες αναμένεται να είναι οι νεοαποκτηθέντες Μπόσιο, Γκονζάλεζ και Ιμπάνεζ όπως και όλοι οι παίκτες που έχει ανακοινωθεί ότι εντάσσονται ή παραμένουν στην ομάδα από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.