Προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο η Νίκη Βόλου

Μπορεί η Νίκη Βόλου να μην προσυπέγραψε την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου για την αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού διαφωνεί σε συγκεκριμένα μέρη και περίμενε περισσότερα αναλυτικά στοιχεία όσον αφορά τα οικονομικά, ωστόσο η προοπτική επιστροφής στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία μόνο αδιάφορη δεν την αφήνει, παρακολουθώντας τις εξελίξεις επί του θέματος.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον γίνει οποιαδήποτε διαδικασία που μπορεί να φέρει περισσότερες ομάδες της Football League στη Super League 2, η Νίκη μπορεί να συμπεριλαμβάνεται, με βάση τη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε είναι μία θέση που κατέχει δίκαια χάρη στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ δεν λείπουν τα σχόλια για ακόμη καλύτερη θέση εφόσον συνεχιστεί (ή συνεχιζόταν…) η αγωνιστική δράση.

Πάντως οι παίκτες των «κυανόλευκων» που παραμένουν στον Βόλο συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις, ή έστω σε γκρουπ, για να διατηρηθούν σε μία καλή φυσική κατάσταση. Άλλωστε οι δυνατότητες που υπάρχουν για επανέναρξη του πρωταθλήματος αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης της αποψινής τηλεδιάσκεψης.

Μετά τον Στ. Βεργέτη αναμονή για Παπακωνσταντίνου

Από τη στιγμή που ο προπονητής της Νίκης, Στάικος Βεργέτης επέστρεψε στον Βόλο, είχε επαφή με τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ ακόμη πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση αναμένεται να γίνει με τον ερχομό του Αλέξη Παπακωνσταντίνου.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» βρίσκεται στο Λονδίνο, με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για επιστροφή του στον Βόλο στις αρχές Ιουνίου. Δεδομένο θεωρείται το ραντεβού Παπακωνσταντίνου-Βεργέτη, που θα κρίνει και θα επισημοποιήσει το αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου κρίνεται πετυχημένη, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει τη θέληση της συνέχισης της συνεργασίας. Οπότε, όλοι περιμένουν τις εξελίξεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.