Πρόκριση στους «16» για τον Αίαντα Σούρπης, 0-1 τον Πρωτεσίλαο Πτελεού

Για το κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο Πτελεού και Αίαντα Σούρπης ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για το κύπελλο ΕΠΣ Θεσσαλίας στη φάση των «32», με το σύνολο της Σούρπης να παίρνει την πρόκριση χάρη στο τελικό 0-1 υπέρ της.

Έτσι, το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Σκιάθου στη φάση των «16». Όσον αφορά το παιχνίδι, στο 10’ ο Αίας Σούρπης είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσόγκα, ο Θανάσης Κατσαβριάς έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Πρωτεσίλαου Σκούρας κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του ακριβώς πάνω στη γραμμή της εστίας. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο στο 40’, όταν από πλάγια αριστερά ο παίκτης του Πρωτεσίλαου κινήθηκε και θέλησε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, αλλά νικήθηκε από τον Χαλάτση.

Τελικά το νικητήριο τέρμα για τον Αίαντα ήρθε στο 68’, όταν από αριστερά ο Θανάσης Κατσαβριάς εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να περνά πάνω από το τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Πρωτεσίλαος (Μπίλης): Σκούρας, Κλίντον (55’ Τσαούσης), Λεμονής, Χολέβας, Καλτσάς, Σιαμανίνος, Σούδης, Άλτιν (55’ Δημητρίου), Παπαδόπουλος, Αλαμάνης Κ., Αλαμάνης Κ.

Αίας Σούρπης (Ανδρωνάς): Χαλάτσης, Ράπτης, Γκιόκα, Πλαβός, Τα σάμης, Χριστέλος, Χειλάς, Κατσαβριάς Κ. (82’ Ντούρας), Τσόγκας (76΄ Παπανικολόπουλος), Κατσαβριάς Θ., Χουλιαράς (72’ λ.τ. Βούλγαρης).

Από εκεί και πέρα, τα ζευγάρια που προκύπτουν για τη φάση των «16» του κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν ως εξής:

Ρήγας Φεραίος-ΦΘ Αγχίαλος

Ακρόπολη-Σαρακηνός

Μαγνησιακός-Πύρασος

Αγία Άννα-Αστέρας Ριζομύλου

ΕΛ Νηλέας-ΑΠΟΒ

Διαγ. Στεφανοβικείου-Θησέας Αγριάς

Μυρμηδόνες-Δήμ. Ευξεινούπολης

AO Σκιάθου-Αίας Σούρπης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.