Προπονητής στη Νίκη ο Γκουγκουτούδης

Αναλαμβάνει να οδηγήσει τους κυανόλευκους στη Β' Εθνική μπάσκετ ανδρών

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης είναι ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Νέος coach του ανδρικού τμήματος της Νίκης Βόλου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού σώματος, απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α. και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει προπονητής στους Τιτάνες Παλαμά, την Αγριά BC, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Τον coach θα πλαισιώσει ο Παναγιώτης Τσώλης από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ ο Βάιος Σταυρόπουλος θα είναι ο έφορος της ομάδας».

Σε δήλωσή του στο magnesiasports o Παναγιώτης Γκουγκουτούδης ανέφερε: «Πάντα ήθελα να δουλέψω στη Νίκη, που έχει ένα ισχυρό brand name. Είναι χαρά και τιμή για μένα που ανέλαβα προπονητής της ομάδας».

Μπορεί στο ρεπορτάζ να καταγραφόταν ότι νέος τεχνικός στη θέση του Ανδρέα Μαύρου θα είναι ο Γιώργος Βλιώρας, ωστόσο ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα και τελικά βρέθηκε η λύση στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, που είχε συμφωνήσει εδώ και λίγο διάστημα.

Η προετοιμασία της Νίκης θα ξεκινήσει τελικά στις 28 Αυγούστου, πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω, για να διευθετηθούν και κάποια τελευταία οργανωτικά θέματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.