Προς ανακαίνιση οι ξενώνες του Πανθεσσαλικού

Χωρίς φιλοξενία από τις αρχές Δεκεμβρίου

Σε ανακαίνιση των ξενώνων του Πανθεσσαλικού Σταδίου προτίθενται να προχωρήσουν οι διαχειριστές του, οπότε από τις αρχές Δεκεμβρίου όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, δεν θα μπορεί αε καμία περίπτωση να γίνει η χρήση των διαθέσιμων δωματίων για διαμονή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ οι ξενώνες αθλητών δίνουν τη δυνατότητα της φιλοξενίας ομάδων και αθλητών εκτός της ευρύτερης περιοχής, σε περιπτώσεις αθλητικών διοργανώσεων ποικίλου εύρους και αθλητικής προετοιμασίας.

Παράλληλα τονίζεται ότι δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις (παγκόσμια πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες, εθνικά πρωταθλήματα κ.ά.) έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και οι ξενώνες εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες διαμονής αθλητών και συνοδών. Βέβαια με τον κορωνοϊό θα πει κανείς οι αθλητικές διοργανώσεις είχαν περιοριστεί και τελευταία έχουν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Η ιστοσελίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ επίσης σημειώνει ότι οι ξενώνες περιλαμβάνουν 100 κλίνες που διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, WC καθώς και σύνδεση με το διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και χώρος κουζίνας και τραπεζαρίας.

Προφανώς, από τις αρχές Δεκεμβρίου οι ξενώνες δεν θα είναι διαθέσιμοι για κανέναν για φιλοξενία, χωρίς καμία εξαίρεση, και σε περίπτωση διοργάνωσης ή προετοιμασίας δεν θα μπορεί κανένας να διαμείνει εκεί. Δεν διευκρινίζεται πάντως πόσο θα διαρκέσουν οι εργασίες ανακαίνισης των χώρων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.