Προς παράταση η διαδικασία ΑΜΚ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μία μικρή χρονική παράταση στη διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου αποφάσισε να δώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερόμενων να συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Σύμφωνα με την αρχική απόφαση η  διαδικασία για την ΑΜΚ έληγε την 1η Φεβρουαρίου, ωστόσο οι διοικούντες αποφάσισαν να δώσουν παράταση μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση από πλευράς φιλάθλων και φίλων της ομάδας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε κάνει γνωστή την έναρξη της διαδικασίας  με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.