Προς το παρόν ανακούφιση στον Ολυμπιακό Βόλου…

Ανακουφισμένοι εμφανίζονται οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε ότι τουλάχιστον οι ομάδες της Μαγνησίας και όσων περιοχών είναι απλά «κόκκινες» μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις, οπότε στο ίδιο τέμπο συνεχίζουν να κινούνται ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Ωστόσο απαιτείται εγρήγορση, όπως φαίνεται και από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, αφού φάνηκε ήδη από το βράδυ της Τετάρτης και από τις δηλώσεις Χαρδαλιά ότι τα δεδομένα μπορούν ν’ αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ειδικά το ότι κάποιες ομάδες προς το παρόν δεν μπορούν να προπονηθούν, εδρεύοντας σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως «βαθιά κόκκινες», προκαλεί αμφιβολίες και για το κατά πόσο το πρωτάθλημα της Football League μπορεί ν’ αρχίσει έστω και στις 28 Μαρτίου, ημερομηνία που έχει χαρακτηριστεί ως καταληκτική και που έχει προτείνει και η Λίγκα…

Πάντως αυτά τα πισωγυρίσματα, προκαλούν εκνευρισμό αλλά και καθυστερήσεις στην οριστικοποίηση κινήσεων και συμφωνιών για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι, ανακοινώσεις ακόμη δεν γίνονται όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφές, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να κλείσουν και αυτά τα θέματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.