Πρόσκληση μελών της Νίκης Βόλου για έκτακτη Γ.Σ. στο Park την επόμενη Δευτέρα

Όπως είχε γράψει το magnesiasports από το Σάββατο, το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου θα αποφάσιζε τη Δευτέρα (5/8) τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα τη δημιουργία νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση – πρόσκληση των μελών του συλλόγου σε γενική συνέλευση, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Park στις 12 Αυγούστου. Αναλυτικά:

“Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 05/08/2019 συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 12/08/2019 στo Ξενοδοχείο PARK και ώρα έναρξης την 18:00 μ.μ
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προεδρείου (Πρόεδρος, Γραμματέας).

2. Απόφαση Γενικής Συνέλευσης για δημιουργία ΠΑΕ ή όχι (Νόμος περί Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών).
3. Εκλογή πενταμελούς επιτροπής που θα αναλάβει τις διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στην Football league σύμφωνα με το αρθ. 64 του Ν.2725/1999.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 31/07/2019 .
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.