Πρόσκληση-πρόκληση Μπέου σε Ιμεράι

Στην εκδήλωση των βραβεύσεων της ΕΠΣΘ έγινε μία προκλητική τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος απευθυνόμενος στον ισχυρό άνδρα της ποδοσφαιρικής Νίκης, Νίκο Ιμεράι, τον κάλεσε, εμμέσως, πλην σαφώς, να γίνει παράγοντας στον ΝΠΣ Βόλος και παράλληλα αποκάλεσε απατεώνες ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεται στους κυανόλευκους.

Συγκεκριμένα, ενώ είπε λίγα λόγια για την ΕΠΣΘ και τα “έργα” της παρούσας Δημοτικής Αρχής, σχετικά με το βολιώτικο ποδόσφαιρο, στη συνέχεια ανέφερε τα εξής:

“Βλέπω στο βάθος τον κ. Ιμεράι, ίσως να είναι πικραμένος, αλλά πρόεδρε συνέχισε, διώξε αυτούς τους απατεώνες που έχεις δίπλα σου και σου βάζουν τρικλοποδιές. Και δε λέω αυτούς που κάθεσαι τώρα μαζί, εννοώ αυτούς στο χώρο σου που σου δημιούργησαν προβλήματα και πραγματικά να βρεις τη δύναμη και του χρόνου, δε χάθηκε ο κόσμος, πρωταθλητισμό έκανες. Θα αποκτήσεις εμπειρία κι αυτά, μπορεί να ξεφύγεις κι από τα φρούτα, να πάμε πουθενά αλλού”.

Στη συνέχεια δε λησμόνησε, φυσικά, να αναφερθεί και στον αγαπημένο του ΝΠΣ Βόλος, λέγοντας:

“Θα πρέπει να βάλουμε όλοι το χέρι στην καρδιά και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να δούμε και πάλι το Βόλο να εκπροσωπείται στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς και τα κατάλοιπα, αυτά υπήρχαν πριν πολλά χρόνια. Τώρα κοιτάμε μπροστά και ο Βόλος μας έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει και στο ποδόσφαιρο”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.