Πρόσκληση στον Ρήγα Φεραίο για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική!

Έκτακτο ΔΣ στην ομάδα του Βελεστίνου για τη λήψη της οριστικής απόφασης!

Με μία μεγάλη έκπληξη βρίσκονται αντιμέτωποι οι διοικούντες του Ρήγα Φεραίου καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», η ομάδα του Βελεστίνου δέχθηκε πρόσκληση από την ΕΠΟ προκειμένου να καλύψει κενό στην κατηγορία της ΑΓ’ Εθνικής!

Τα κενά αφορούν τις Ενώσεις Θεσσαλίας και Πιερίας, καθώς Διαγόρας Στεφανοβικείου και Καρίτσα δεν δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και η ΕΠΟ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καλέσει τους δευτεραθλητές των τοπικών κατηγοριών και της περιόδου 2019-20, αφού είναι η τελευταία ολοκληρωμένη αγωνιστική περίοδος. Ο Ρήγας είχε αναδειχθεί δεύτερος τότε, πίσω από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, και πλέον καλείται να πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Η οριστική απόφαση του ΔΣ δεν έχει ληφθεί, ωστόσο σε έκτακτη σύσκεψη η απάντηση αναμένεται να είναι θετική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρήγας Φεραίος περίμενε πρόσκληση για τη Γ’ Εθνική ήδη από την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με την ΕΠΟ τότε να κάνει επιλογή από συγκεκριμένες Ενώσεις, με βάση της δυναμική τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.