Προσπάθησε ο ΟΥΚ, ήττα 6-7 από την ΑΕΚ

Στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ

Μία στροφή απομένει για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΟΥΚ Βόλου, με το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα να αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΚ, στην προτελευταία αγωνιστική και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Παρά την ήττα 7-6 από την ΑΕΚ, ο ΟΥΚ Βόλου έδειξε ένα καλό πρόσωπο και πάλεψε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όπως αναφέρεται, με τον ΟΥΚ να μην κάνει καλό ξεκίνημα, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0. Ωστόσο οι Βολιώτες βρήκαν το σθένος και όχι μόνο μείωσαν αλλά ισοφάρισαν κιόλας, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με το σκορ να είναι 2-3 στο ημίχρονο της αναμέτρησης και στη συνέχεια με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου να γίνεται το 3-3.

Η ΑΕΚ ωστόσο είχε συνεχώς το ισχνό προβάδισμα με ένα τέρμα, και ο ΟΥΚ Βόλου δεν κατάφερε ποτέ να περάσει μπροστά. Εκεί ήταν που κρίθηκε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου. Έτσι, 65’’ πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Βέκκος για τους φιλοξενούμενους σκόραρε για να κάνει το σκορ 7-5, ενώ σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο, 2’’ πριν από το άκουσμα της κόρνας για το φινάλε, ο Γκανάτσιος διαμόρφωσε το τελικό 6-7.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 3-4, 6-7.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 3, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης 1, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Γ. Στεργίου 1, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Πετρόπουλος, Μπομπός 1.

ΑΕΚ (Κ. Δάνδολος): Φλέγκας, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος, Βέκκος 1, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.