Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ολυμπιακός Βόλου, 3-0 τον Σαρακηνό

Ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της φετινής Α’ ΕΠΣΘ

Δεν αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός Βόλου και με νίκη 3-0 επί του Σαρακηνού αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΘ περιόδου 2023-24, ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αν και σπατάλησαν ένα 45λεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν στη συνέχεια τα γκολ που ήθελαν για τη νίκη, και έχουν μπροστά τους μόνο το παιχνίδι με τον ΑΟ Σκιάθου εκτός έδρας, για να αφοσιωθούν από εκεί και πέρα πλήρως στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Χωρίς πολλά πράγματα…

Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο 14’ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία σπουδαία ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, με τον Βλάχο μετά από σέντρα του Σέττου να κάνει το γυριστό σουτ στον αέρα, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 36’ για την επόμενη φάση, με τους ίδιους παίκτες να συνεργάζονται και πάλι. Ο Σέττος έκανε ξανά τη σέντρα και ο Βλάχος έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ. Στο 38′ ένα σουτ του Κακάμη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο 41’ ούτε ο Σέττος κατάφερε να σκοράρει με σουτ από κοντά, αφού η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Το πρώτο μέρος πάντως δεν είχε γενικά ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις φάσεις να λείπουν όπως και ο ρυθμός και από τις δύο ομάδες, που κλήθηκαν να κάνουν περισσότερα στο δεύτερο 45λεπτο.

Ήρθαν τα γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τελικά το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Ηλία Βλάχο να νικά τον Κωνσταντίνου στο 57’ για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν από αριστερά, σε κόντρα ο Ματτέα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στον Βλάχο, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει το σουτ και να σκοράρει για μία ακόμη φορά φέτος.

Στο 59’ ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε και το πέναλτι, με τον Καραγιάννη ν’ ανατρέπει τον Κακάμη και τον διαιτητή Κούστα να υποδεικνύει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαλίτσιος και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο 70’ καταγράφεται μία ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Κακάμη να κάνει την πάσα από δεξιά στον Κυρίτση κι αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, για να μπλοκάρει ο Κωνσταντίνου.

Στο 76’ ήρθε και το τρίτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους», με τον Αλέξανδρο Αναστασίου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, μετά από συνεργασία των Ματτέα, Καμπέρη και Κατσαγεωργίου, για να πλασάρει τον Κωνσταντίνου, που αρχικά βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να τη συγκρατήσει.

Στη συνέχεια ο Σαρακηνός προσπάθησε να απειλήσει, βγάζοντας περισσότερη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου και από εκεί και πέρα να σκέφτονται πλέον τη διαδικασία των μπαράζ.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας, Παπαϊωάννου (65’ Κυρίτσης), Γκαλίτσιος, Ματτέα, Νούσιος (65’ Αναστασίου), Βλάχος (84’ Σιόβας), Ζέρης (84’ Γιαρλέλης), Σέττος (74’ Κατσαγεωργίου).

Σαρακηνός (Πανόπουλος-Κασιούρας): Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Σταματίου, Γιαμαλής, Ράπτης, Γκλαβίνης (61’ Ζάχος), Γκαλμποκίνης (61’ Αγγελής), Τσιανάκας (85΄Χατζηεφραιμίδης), Μυλωνάς (88′ Τζώρτζης), Καραγιάννης (61’ Δημητριάδης), Καλλιακούδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.