Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας οι κορασίδες του μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Πρωταθλητής στις κορασίδες σε επίπεδο Θεσσαλίας στέφθηκαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον θα συνεχίσει την πορεία της για την πρόκριση και στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι των Αετών Λάρισας, εκτός έδρας, αυτή τη φορά με 57-65.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Οι φιλοξενούμενες, με αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο και με επί μέρους σκορ 10-20, έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 14 νίκες σε ισάριθμα ματς.
Έγινε ένα πολύ όμορφο ματς και οι παίκτριες και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το Αλκαζάρ. Μετά τη λήξη του τελικού, η υπεύθυνη του γυναικείου μπάσκετ στη Θεσσαλία κα Ευγενία Φραγγούλη απένειμε το κύπελλο στην αρχηγό της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου Βασιλική Σιουμουρέκη και μετάλλια στις δύο πρώτες ομάδες. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί εκ μέρους των νικητριών για την κατάκτηση του τίτλου.
Δεκάλεπτα: 15-10, 27-32, 47-47, 57-67
ΑΕΤΟΙ (Καλέτσιος-Ζαγανίδης): Ντελή, Δημητριάδου 2, Μπασδέκη 7 (1), Νταιάκη 18 (1), Καλφούντζου Θ., Καλφούντζου Β., Σαγώνα 2, Τσιγάρα, Καλέτσιου 24 (2), Παπατριανταφύλλου 4, Καραστεργίου, Τέλιου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Ράπτη, Δραγατζίκη, Νιφόρου, Σιουμουρέκη 16, Καραστάθη 7, Κοτοπούλη 15, Δαλαμάγκα, Πολύζου Κ. 10, Λογοδότη 19, Πολύζου Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.