Πρώτη έξοδος, πρώτη ήττα για τη Νίκη από την Ιεράπετρα με 2-1

Η πρώτη έξοδος στο πρωτάθλημα της Football League για τη Νίκη συνοδεύτηκε από ήττα. ΟΙ κυανόλευκοι έχασαν στην Ιεράπετρα από την τοπική ομάδα με 2-1, δεχόμενοι δύο γκολ στην αρχή της επανάληψης και από κει και πέρα, παρά την αντίδρασή τους το μόνο που κατάφεραν ήτα να μειώσουν το σκορ.

Το πρώτο μέρος είχε ένταση, νεύρα, αμφισβήτηση εκατέρωθεν των αποφάσεων του διαιτητή Μαρόπουλου, που μοίραζε κάρτες, για να «κρατήσει» το ματς.

Στο 2’ ο Κρουθ έστειλε την μπάλα με πλασέ πάνω από τα δοκάρια μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεθ, ενώ στο 24’ το γκολ του Κατσικοκέρη μετά από γέμισμα του Χιντζίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 30’ ο Κατσικοκέρης τροφοδότησε τον Αποστολόπουλο, που βρέθηκε μόνος με τον Αποστολίδη, ο οποίος τον νίκησε στη μεταξύ τους μονομαχία και δέχθηκε στη συνέχεια επιθετικό φάουλ από τον αντίπαλό του. Τέλος, στο 45’ ο Σέχου σούταρε λίγο έξω από τη νικιώτικη εστία σε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Στο 49’ έγινε η ζημιά για τη Νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από μακριά, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου να ανοίγει το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 56’ η Ιεράπετρα απέκτησε πλεονέκτημα δύο γκολ, με τον Αποστολόπουλο να τελειώνει σωστά τη φάση στο τετ-α-τετ έπειτα από την κάθετη του Κατσικοκέρη για το 2-0.

Η Νίκη στη συνέχεια βγήκε μπροστά, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ροχάνο, καθώς στο 70’ μόνος του πλάσαρε λίγο άουτ και τον Μασκουνιάν στο 73’, το πλασέ του οποίου σε τετ-α-τετ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ είδε να της ακυρώνεται και γκολ του ασκουνιά, που έστειλε την μπάλα με λόμπα στα δίχτυα, αλλά δεν πανηγύρισε, αφού ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ του Κρουθ πάνω στον τερματοφύλακα.

Η Νίκη τελικά μείωσε στο 87’ με πλασέ του Μασκουνιάν από τη μικρή περιοχή μετά από γέμισμα του Ιορδανίδη και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (77′ Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (70’ Μηνάς), Αναστασόπουλος (92′ Μάγκας)

ΝΙΚΗ Β.: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Βοσκόπουλος (69’ Ιορδανίδης), Αλιατίδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας (64’ Μασκουνιάν), Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία (83’ Τσιώλης), Κρουθ, Ροχάνο

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.