Πρώτη φορά διπλό (0-1) για τον Ολυμπιακό Βόλου στις Σέρρες!

Με γκολ του Τσαγκαλίδη στο 36ο λεπτό

Δεν ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου φέτος, αλλά ήταν η πρώτη στην έδρα του Πανσερραϊκού από τότε που καταγράφονται αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων! Η παράδοση πολλών ετών έσπασε, και ο Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφει με τους τρεις βαθμούς της νίκης στη βάση του, έχοντας επικρατήσει 0-1, χάρη στο τέρμα του Τσαγκαλίδη στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μέσι του Πανσερραϊκού βρήκε τον… μπελά του από τον Ξενοδόχοβ. Στο 5ο μόλις λεπτό ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έκανε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου αντέδρασε αποτελεσματικά, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε με σουτ του Μπουτζίκου στο 8’ για να παρέμβει ο Καβουσάκης. Ο Μέσι απείλησε με σουτ στο 23’ με τον Ξενοδόχοβ να λέει  «όχι» και πάλι, ενώ είχε προηγηθεί στο 18’ κεφαλιά του Παπαδημητρίου που έστειλε την  μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 36’ ήρθε τελικά το γκολ, και μάλιστα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Τσαγκαλίδη να κάνει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους». Ήταν ο Πέλκας που κινήθηκε από δεξιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, βγάζοντας στη συνέχεια τη σέντρα και στέλνοντας την μπάλα στον Τσαγκαλίδη. Αυτός με τη σειρά του έκανε το συρτό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1 υπέρ των Βολιωτών!

Μάλιστα, στο 44’ καταγράφεται μία ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Κόλα να βγάζει τη σέντρα και τον Φιλίποβιτς να επιχειρεί την κεφαλιά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι δύο ομάδες ήταν ορεξάτες και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο Πανσερραϊκός είχε και μία προσπάθεια με τον Ζέρη να κάνει τη σέντρα-σουτ στο 41’, χωρίς αποτέλεσμα.

Σερραϊκή πίεση, βολιώτικη αντοχή

Είπαμε ότι ο Μέσι βρήκε τον μπελά του από τον Ξενοδόχοβ, και αυτό έγινε και στο 51’ όταν ο παίκτης του Πανσερραϊκού έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου απέκρουσε για μία ακόμη φορά. Στο 62’ ο ίδιος παίκτης έκανε τη σέντρα, αλλά και πάλι ο Ξενοδόχοβ επενέβη για να μπλοκάρει!

Ο Πανσερραϊκός φάνηκε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και ειδικά προς το τέλος έγινε πιο πιεστικός, παρά το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε από την άλλη ν’ αρκείται στο 0-1. Έτσι στις καθυστερήσεις, ο Μέσι έκανε τη σέντρα, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να την εκμεταλλευτεί, ενώ από την άλλη, ένα λεπτό αργότερα (90+3’) ο Γιαννίτσης εμπόδισε τελευταία στιγμή τον Ψάλτη να σουτάρει, σε μία επικίνδυνη φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Κάρτες

Κίτρινες: 17’ Πράντο, 88’ Γκούρτσας, / 55’ Μπουτζίκος, 79’ Ερέρα

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης (84’ Θεοδωρίδης), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (57’ Μασκανάκης), Μαρκιόνι, Κόντσι (57’ Ολαϊτάν), Μέσι, Τσιμίκας (84’ Ψάλτης), Πράντο (72’ Γκούρτσας).

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Βουκελάτος (73’ Βασιλούδης), Γιαννίτσης, Κατσούκης (73’ Ερέρα), Κόλα, Μπουτζίκος, Πέλκας (64’ λ.τ. Νικλητσιώτης), Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης (85’ Χολέβας), Παπαδημητρίου (85’ Τζούριτς).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.