Πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου (1-0) τον Σβορώνο

Με τέρμα του Παπαϊωάννου στο 90'

Την πρώτη του νίκη στην 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και στον 2ο όμιλο πήρε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που με έδρα το γήπεδο Στεφανοβικείου κέρδισε με γκολ του Σεραφείμ Παπαϊωάννου στο 90′ 1-0 τον Σβορώνο Πιερίας, που ήταν και το μόνο που έκανε τη διαφορά.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Αρχικά, αν και οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν ορεξάτοι, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν, και στο 13′ ο Κυρτέγος έπιασε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη, στο 20′ ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυνόμενου εντός της αντίπαλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 38′ πάλι ο Λάμπος έκανε το γυριστό σουτ για να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σπουδαία ευκαιρία στο 43′ για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Κυρτέγο να βρίσκει απέναντί του τον Καβουσάκη και να μην μπορεί να σκοράρει, αλλά η μπάλα έφτασε στον Κυπαρίσση που έκανε την κεφαλιά και την έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου. 0-0 ήταν λοιπόν το σκορ στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα χωρίς όμως ο ρυθμός να είναι ανάλογος στη συνέχεια.

Πήρε αυτό που ήθελε στο τέλος

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να είναι απειλητικοί και στο δεύτερο μέρος, για να έρθει η φάση του 58ου λεπτού όταν ο Κυρίτσης έκανε τη σέντρα για ν’ ακολουθήσει η κεφαλιά του Αναστασίου που έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 78′ πάλι, μετά από σέντρα του Κυρίτση οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν και πάλι για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής, για να ακολουθήσει στην εξέλιξη της φάσης ένα σουτ από τον Σκοπελίτη που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ενώ η μπάλα δεν έλεγε να μπει, ήρθε και η φάση του 80′ που λίγο έλειψε να κοστίσει ακριβά, αφού ο Κυπαρίσσης είδε εκτός θέσης τον Καβουσάκη και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κατέληγε στο 0-0, μέχρι τη φάση του 90ου λεπτού. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν το κόρνερ και ο Kόλα εκτέλεσε το κόρνερ, και ο Παπαϊωάννου σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους για να σκοράρει με κεφαλιά, «λυτρώνοντας» την ομάδα του, με το 1-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος (60΄Κατσαγεωργίου), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Ψιάνος, Κόλα, Κυρίτσης, Μυλωνάς (87′ Καρατσόλης), Ντινιωτάκης (76′ Σταμπουλής).

ΓΑΣ Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης) : Κούζας, Καραγκούνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Μυστρίδης (90΄Κραγιόπουλος), Μυρωτής (91′ Σιδηρόπουλος), Τσολακίδης (79′ Κατσαμάγκας), Δημηνάς (79′ Δημητρολόπουλος), Ναρίνογλου(84′ Βούλγαρης), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος.

Όλα τα αποτελέσματα στην 2η αγωνιστική όπου μόνο η Κοζάνη έκανε 2η νίκη ήταν:

ΠΟ Ελασσόνας – Μακεδονικός Φούφα 1-0

(86’ πέν. Κωστούλας)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΕΠ Κοζάνης 2-0

(59’-69’ Αγαθαγγελίδης)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Εδεσσαϊκός 1-1

(89’ Πολύζος – 67’ Τσάνι)

Ολυμπιακός Βόλου – Σβορώνος 1-0

(89’ Παπαϊωάννου)

Πιερικός – Δωτιέας Αγιάς 3-0

(64’ πέν. Κυπαρίσσης, 72’ Χ. Παπαδόπουλος, 84’)

ΑΟ Χανιώτης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-2

(84’ Ασίμογλου – 12’ Τουλίκας, 37’ Κόλα)

Κοζάνη – Καστοριά 2-0

(28’ αυτογκόλ., 85’ Ίσακσον)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.