Πρώτο βήμα παραμονής για τον Θησέα, 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών

Με τη νίκη που πήρε σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών, ο Θησέας Αγριάς έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή ξεκίνησαν δυνατά, και μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κοτζαθανάσης κέρδισε πέναλτι από τον Γεωργίου Π. για να το εκτελέσει εύστοχα και να κάνει το 1-0.

ΟΙ φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 25’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σταματάκου, με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, ωστόσο ο Κουτσιρίμπας έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα. Τελικά, ο Θησέας με τον Βλάχο στο 42’ έκανε το 2-0, με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βεζιρτζόγλου στο 66’, μετά από ανατροπή του από τον Γκάγκα. Ωστόσο ο Θησέας κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τέρμα που σημείωσε ο Λίτσος.

Για τον Θησέα του Γιάννη Ακτσιαλή αγωνίστηκαν οι: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε, Γκάγκας, Ρακής, Χατζησταμάτης, Βουρδάκης (75′ Λίτσος), Τσιανάκας (60′ Οικονόμου), Βλάχος (75′ Ζάχος), Κοτζαθανάσης (75′ Μπόρας), Σιώμος ( λ.τ. 3′ Δεληγιαννίδης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.