Πρωτόκολλο… Νίκης για τη Σαντορίνη

Φωτογραφία αρχείου

Αφού λοιπόν επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχετικά με κρούσματα κορωνοϊού δεν υπάρχει, η διαδικασία της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου στη Νάξο με αντίπαλο τη Σαντορίνη 2020 συνεχίζεται σε κανονικούς (όσο μπορεί να είναι εάν και όταν έχει να αντιμετωπίσει κανείς κρούσματα κορωνοϊού).

Με τον στόχο να είναι η κατάκτηση της νίκης και τίποτε λιγότερο, αφού το σενάριο του υποβιβασμού ακόμη παραμένει «ζωντανό», η προετοιμασία της Νίκης Βόλου συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση πρωινή στο γήπεδο της Νεάπολης. Την ίδια στιγμή, ο Αλέκος Βοσνιάδης μετρά παρουσίες και απουσίες.

Έτσι, ο Μανώλης Αλιατίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετέχει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα, όντας όπως φαίνεται έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης. Από την άλλη, ο Ηλίας Πολίμος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, όμως όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των «κυανόλευκων» βρίσκεται και αυτός σε φάση επιστροφής.

Από εκεί και πέρα, ο Αντόνιο Ροχάνο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα εντός έδρας, για τη 16η αγωνιστική της Football League.

Περί κορωνοϊού…

Όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού, από πλευράς ΠΑΕ όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, πέρα από το ότι τηρούνται όλα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Αν υπάρξει κάτι θα ακολουθήσει και επίσημη τοποθέτηση» είναι το μόνο σχόλιο που εκμαιεύθηκε από στελέχη της ΠΑΕ. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση χρειάζεται επαγρύπνηση, προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που η Λίγκα έχει αναγκαστεί ν’ αναβάλλει, εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού, κάτι που προβλέπεται και από το υγειονομικό πρωτόκολλο αν τα περιστατικά είναι από πέντε και πάνω σε μία ομάδα.

«Ευχαριστώ» στον Δήμο Αλμυρού

Τέλος, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον Δήμο Αλμυρού και τον τοπικό ΓΣΑ για την παραχώρηση του γηπέδου της περιοχής, το απόγευμα της Τετάρτης (26/5), για την προπόνηση της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.