Προβάδισμα για την Κ-20 της Νίκης Βόλου, μετά το 2-0 επί της Βέροιας

Με το προβάδισμα που της δίνει η νίκη με 2-0 θα πάει η Κ-20 της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή στη Βέροια, ώστε να το υπερασπιστεί και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League 2. Οι σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή ο Πρίφτι στο 74’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζιάνη από αριστερά και ο Αναστασιάδης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από γύρισμα του Τανού και πάλι από τα αριστερά. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, από ένα σε κάθε ημίχρονο με τους Γιαρλελή (44′) και Στοΐνοβιτς (46′), επικυρώνοντας και με τον τρόπο αυτό την ανωτερότητα της Νίκης Βόλου έναντι των αντιπάλων τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πρώτο ημίχρονο
Πιο πιεστική η Νίκη Βόλου με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πίεση όταν αυτή χανόταν, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ όποτε απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους, αυτό έγινε από εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Στο 4’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τη διαιτητή της αναμέτρησης κα Δεληγιάννη από την Λάρισα, σε μαρκάρισμα του Τασσόπουλου πάνω στον Μπαλλά, με τον αμυντικό της Βέροιας να βρίσκει τον επιθετικό της Νίκης Βόλου, μιας και ακούστηκε και ο ήχος του χτυπήματος. Η διαιτητής συμβουλεύτηκε τον πρώτο βοηθό, αλλά έδειξε τελικά να συνεχιστεί το ματς. Οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Ακτσιαλή είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Γιαρλελή στο 44’ μετά από σέντρα του δραστήριου Τζιάνη από τα δεξιά, με τους δύο πρωταγωνιστές της φάσης να έχουν αλλάξει πλευρές πριν από ένα λεπτό. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του ενός εκ των δύο στόπερ της Βέροιας, του Καρασαρίδη. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για την Βέροια, όταν ο Φωτόπουλος –μόνιμος εκτελεστής των «στημένων»- βρήκε τον Τασσόπουλο στο κέντρο της άμυνας της Νίκης, με τη μπάλα μετά την κεφαλιά που έπιασε ανενόχλητος, να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλντερβίσι. Στο 38’ και πάλι ο Φωτόπουλος εκτέλεσε κόρνερ αυτή τη φορά από τα δεξιά με τον Ισαακίδη –καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων- να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει άουτ από το πίσω δοκάρι.

Δεύτερο ημίχρονο
Η επανάληψη άρχισε με νέο δοκάρι για τη Νίκη Βόλου (στην πρώτη φάση μετά τη σέντρα), όταν ο προωθημένος Παπακωνσταντίνου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαλλάς με κεφαλιά -προς τα πίσω- τροφοδότησε τον Στοΐνοβιτς, ο οποίος απέφυγε τον αμυντικό και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να τραντάζει τη ρίζα του δεξιού δοκαριού. Στο 51’ ο Γιαρλελής έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Τζιάνη από τα δεξιά, αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει εντός αγωνιστικού χώρου, ευρισκόμενος σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η επόμενη καλή στιγμή ήταν κι αυτή που έδωσε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου στο 74’, όταν ο Τζιάνης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Πρίφτι στο πίσω δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και παραβίασε την εστία της Βέροιας για το 1-0. Στο 77’ ο Παπακωνσταντίνου από αριστερά, τροφοδότησε τον Τζιάνη, εκείνος με τη σειρά του -και με τη μία- τον επερχόμενο Χουσεΐνογλου, ο οποίος μπροστά από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα απελπιστικά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βάντση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεκιαρίδης σκόραρε, αλλά ο πρώτος βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφ σάιντ κι έτσι ακυρώθηκε. Στην επόμενη φάση ο Αναστασιάδης έκανε το 2-0 μετά από ωραίο γύρισμα από τα αριστερά του Τανού.
Νίκη Βόλου (Γ. Ακτσιαλής): Αλντερβίσι, Τόγιας, Παπακωνσταντίνου, Ντόντα, Καπίτσας, Πρίφτι, Τζιάνης, Γιαρλελής, Μπάλλας, Τσατσελάρι, Στοΐνοβιτς (63’ Χουσεΐνογλου).
Βέροια ΝΠΣ (Α. Ανθυμιάδης): Βάντσης, Χαβιαρόπουλος (74’ Χοχλιούρος), Φωτόπουλος, Τασσόπουλος, Καρασαρίδης, Μιχαηλίδης (43’ Βασιλειάδης), Λαζεκίδης (62’ Βουδούρης), Ισαακίδης, Λουτζιανιώτης (46’ Τσέας), Μπεκιαρίδης, Χερίδης (62’ Μωυσίδης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.