Πρόβλημα για Νίκη και Ολυμπιακό, κλείνει για 20 μέρες το Πανθεσσαλικό

Μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί μέσα στον Οκτώβριο για τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού το Πανθεσσαλικό θα κλείσει για περίπου 20 μέρες για εργασίες στον αγωνιστικό χώρο τόσο του κεντρικού γηπέδου όσο και του βοηθητικού.

Επομένως, οι δύο ομάδες θα πρέπει να βρουν χώρους προπόνησης αλλά και γήπεδα για τους εντός έδρας αγώνες τους το διάστημα που δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Πανθεσσαλικό. Η Νίκη έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το «Π. Μαγουλάς» και ο Ολυμπιακός Βόλου το στάδιο του Αλμυρού. Θυμίζουμε ότι και πέρσι για τον ίδιο λόγο για δύο ματς οι ερυθρόλευκοι (με Ρήγα Φεραίο και Α.Ο. Σελλάνων) και για ένα ματς οι κυανόλευκοι (με τον Αχιλλέα Φαρσάλων) δεν είχαν αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό.

Το ακριβές διάστημα που θα κλείσει το Στάδιο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, αλλά οι εργασίες είναι βέβαιο ότι θα γίνουν μέσα στον Οκτώβριο. Επειδή η αγριάδα που έχει ο χλοοτάπητας του κεντρικού γηπέδου είναι θερμόφυλλος σπόρος και τον χειμώνα «πέφτει σε λήθαργο», για να αποτραπεί το φαινόμενο αυτό οπτικά, γίνεται επισπορά με ψυχρόφυλλο σπόρο, ο οποίος ευδοκιμεί σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα που έχουν αγριάδα. Επισπορά θα γίνει και στο βοηθητικό, γιατί είναι μέσα στις ευθύνες και αρμοδιότητες του ανάδοχου συντήρησης πρασίνου του Πανθεσσαλικού.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.