Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός Βόλου στην ισοπαλία με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Θεοδόσης Θεοδοσιάδης από τη νέα «λευκή» ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είδε για ακόμα ένα παιχνίδι την ομάδα του να μην σκοράρει, ενώ και η δημιουργία έλλειψε από τη γενική εικόνα της ομάδας του, με αυτά να είναι τα αρνητικά στοιχεία. Από την άλλη, θετικό είναι ότι για ακόμα ένα ματς οι παίκτες του κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα.
Το φιλικό με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου είχε ελάχιστες καλές φάσεις κι από τις δύο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες και παιχνίδι κέντρου. Η αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο Καβουσάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Παπαδήμας και Διαμαντόπουλος στα δύο άκρα της άμυνας και οι Παπαϊωάννου και Ακριβόπουλος τα δύο στόπερ. Στο κέντρο οι Ψιάνος, Κόλα και Σκοπελίτης, ενώ την επιθετική τριάδα αποτελούσαν οι Ντινιωτάκης, Καρατζόλης και Αναστασίου. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που ήταν στη διάθεση του προπονητή τους. Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι για την ερχόμενη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου, εκτός έδρας.

Στασιμότητα στα μεταγραφικά
Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ακόμα δεν υπάρχει …λευκός καπνός για την απόκτηση κάποιου παίκτη που θα βοηθήσει στο δημιουργικό και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού των ερυθρολεύκων. Εκεί εξάλλου είναι και τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως προαναφέρθηκε. Ο Στάβλιανιν δεν ήταν ο …φουνταριστός που ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου, μιας και φάνηκε ότι περισσότερο η θέση του είναι αυτή του περιφερειακού κυνηγού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.