Ψάχνει για εθελοντές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κ16 ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Από 20 έως και 27 Αυγούστου

Για μία μεγάλη διοργάνωση που θα κάνει την πόλη του βόλου παγκόσμιο επίκεντρο του Αθλητισμού κάνει λόγο ο Δήμος Βόλου, με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ν’ αναφέρεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16 , που θα διεξαχθεί 20-27 Αυγούστου, καλώντας υποψήφιους εθελοντές να συμμετέχουν στην προσπάθεια προκειμένου η διοργάνωση να κυλήσει ομαλά.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία των αγοριών ανέρχονται στις 25 και είναι οι κάτωθι: Μαυροβούνιο, Αυστραλία, Λετονία, Κροατία, Σλοβενία, Αζερμπαϊτσάν, Ισπανία, Βραζιλία, Πολωνία, Ελλάδα, Ιαπωνία, Γεωργία, Ελβετία, Ιταλία, Αίγυπτος, Ουκρανία,  ΗΠΑ, Καζακστάν, Μάλτα, Ουγγαρία, Νότια Αφρική, Τουρκία, Σερβία, Γερμανία, Πορτογαλία.

Οι αγώνες στον Βόλο θα πραγματοποιηθούν στα κολυμβητήρια «Β.Πολύμερος» (Ν.Ιωνία) και «Ι.Ζηργάνος» (ΕΑΚ Βόλου) , καθημερινά πρωί και απόγευμα.

Στο όψιμο κάλεσμα για εθελοντές ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ αναφέρει: «Η πόλη μας έχει περάσει με άριστα όλες τις προκλήσεις στο παρελθόν, παρόμοιων εκδηλώσεων – πάνω από δέκα στο σύνολό τους –  με την σημαντική και καθοριστική βοήθεια των εθελοντών.

Απευθυνόμαστε λοιπόν ξανά στους πολύτιμους αυτούς συνεργάτες να δηλώσουν ενδιαφέρον και να συμβάλλουν ακόμη μία φορά στην διεξαγωγή μιας άψογης διοργάνωσης.

Εθελοντής μπορεί να γίνει όποιος/α 

  • Είναι άνω των 18 ετών
  • Μιλά τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο
  • Χειρίζεται καλά προγράμματα Η/Υ (Word, Excel, mail, αναζήτηση Google)
  • Έχει ελεύθερο χρόνο από 16-27 Αυγούστου (άφιξη αποστολών μέχρι τέλους του πρωταθλήματος) επικοινωνώντας στα τηλ: 6973797189 (κα Έφη Βλιώρα) και 2421071770 (Δ/νση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ). Για την καλύτερη οργάνωση δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Επισημαίνουμε ότι δίνεται σε όλους μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να ζήσει από κοντά την μαγεία μιας μεγάλης διοργάνωσης, να γνωρίσει πρωταγωνιστές και παρασκήνια, να κάνει καινούργιους φίλους. Με την σιγουριά της ανταπόκρισης και για αυτό το αθλητικό γεγονός , ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.