Ψάχνει παιχνίδια και πρεμιέρα ο ΓΣ Αλμυρού

Την Κυριακή το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο την Ανάληψη

Ο ΓΣ Αλμυρού είναι από τις ομάδες που διατήρησε στον μέγιστο βαθμό το ρόστερ του για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ, αφού ήδη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε διαμορφώσει ένα δυνατό σύνολο που μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Η αγωνιστική δράση ωστόσο διακόπηκε βίαια, λόγω της νέας καραντίνας, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Νάνης και οι παίκτες του να παρακολουθούν άπραγοι τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι τη νέα χρονιά τα πράγματα θα επιστρέψουν στη φυσιολογική τους ροή.

Η προετοιμασία για τον ΓΣ Αλμυρού έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες, με τον Παναγιώτη Νάνη να έχει την πλειοψηφία των παικτών του στη διάθεσή του και τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται σε εντατικούς ρυθμούς σε καθημερινή βάση. «Τρία χρόνια βέβαια προπόνηση κάνουμε και καιρός είναι να παίξουμε μπάσκετ» σχολιάζει σχετικά ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού στο «Μagnesiasports», βλέποντας από εκεί και πέρα τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: «Είτε θα έχουμε την καλύτερη εικόνα ή από την αποχή από τα παιχνίδια θα έχουμε ξεχάσει το άθλημα»!

Έτσι, ήρθε και η στιγμή για τον ΓΣ Αλμυρού να δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη φετινή περίοδο προετοιμασίας, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανάληψης Βόλου σε προπονητικό διπλό. Αυτό βέβαια δεν θα είναι το μόνο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη, που θέλει να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για την έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι 18 αγωνιστικές φαίνονται… λίγες στον τεχνικό του ΓΣ Αλμυρού, περιμένοντας κι αυτός την έναρξη στις 24 Οκτωβρίου,  την ώρα που το πρόγραμμα έχει κενά ανάμεσα στις ημέρες δράσης. «θα ήταν σαφώς καλύτερα αν είχαμε 22 και περισσότερες αγωνιστικές» σχολιάζει ο Παναγιώτης Νάνης, με τον 4ο όμιλο (από τους έξι συνολικά) της κατηγορίας, στον οποίο συμμετέχει η ομάδα του Αλμυρού να έχει… θεσσαλική ταυτότητα, αφού σ’ αυτόν συμμετέχουν συνολικά έξι ομάδες της ευρύτερης περιοχής (από τις 10) και συγκεκριμένα ο ΓΣ Αλμυρού, η Νίκαια 2012, ο ΓΣ Αμπελώνα, ο ΑΟ Τρίκαλα  η Αγριά BC και ο ΓΣ Σοφάδων Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.