Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ο Ολυμπιακός Β., 4-0 τη Στυλίδα

Εύκολο έργο για του ερυθρόλευκους με τρία γκολ μέχρι το 21'

Το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία στον αγώνα με τη Στυλίδα στον Αλμυρό ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το 21’ είχε καθαρίσει από πολύ νωρίς το παιχνίδι, φτάνοντας τελικά στο ευρύ 4-0 με γκολ στο 90’, που ήταν το δεύτερο του Φλίγκου, που έφτασε τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ, ενώ ενδιάμεσα βρήκαν δίχτυα ο Ζγκούρι και ο Σερτζίνιο.

Στο 3’ σε αντεπίθεση Μπουτζίκος έδωσε παράλληλα στον Φλίγκο κι αυτός πλάσαρε εύστοχα με τα δεξί από το ύψος της μικρής περιοχής, κάνοντας το 1-0. Ο Ζγκούρι ολοκλήρωσε νέα αντεπίθεση στο 19’ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας γρήγορα με αριστερό πλασέ το 2-0 μετά από θαυμάσια διαγώνια συρτή πάσα του Φλίγκου, που είχε τραβηχτεί μακριά από την περιοχή, ενώ στο 21’ ήταν η σειρά του Σερτζίνιο να χριστεί σκόρερ με σουτ με το αριστερό πάλι από το ύψος περιοχής μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας του Οικονομόπουλου, από τον οποίον είχε χτιστεί η επίθεση και στο πρώτο γκολ.

Στο 26’ ο Φλίγκος πάλι με τελείως ανοιχτή την άμυνα της Στυλίδας έδωσε παράλληλα στον Ζγκούρη, που κατάφερε να χάσει ένα σίγουρο γκολ, μην πιστεύοντας και ο ίδιος στην αστοχία του σε κενή εστία. Μάλιστα ο Ζγκούρη στάθηκε άτυχος στο 44’, αφού τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Σκοπελίτης στο ημίχρονο. Ο Ζγκούρη προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο μαζί με τον Σάββα, που πρόβλημα τον κράτησε εκτός 18αδας, γι’ αυτό και τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Παπουτσογιαννόπουλος, ενώ αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής αποτέλεσε ο Ρόκας, που πήρε τη θέση του Κόλα.

Στο 56’ ο Φλίγκος είδε τον Σκιαθίτη να διώχνει στο αριστερό του παραθυράκι του την τελική του προσπάθεια σε τετ-α-τετ και το 4-0 δεν έγινε, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου, παρότι φάνηκε να ρίχνει στροφές στη συνέχεια, έψαξε το τέταρτο τέρμα και τελείωσε και κάποιες φάσεις με αξιώσεις (όπως τα πλασέ του Λώττα στο 64’, που κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ). Τελικά το 4-0 έγινε στο 90’. Ο Μαργαρίτης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Φλίγκος (είχε νικηθεί σε τετ-α-τετ λίγο πριν από τον Σκιαθίτη) δεν είχε πρόβλημα ανάμεσα από το πέναλτι και τη μικρή περιοχή να γράψει το 4-0, που ήταν το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Ρόκας (46’ Κόλα), Ναζίμ (46’ Ευθυμιάδης), Ζγκούρη (46’ λ. τρ. Σκοπελίτης), Σερτζίνιο (62’ Μαργαρίτης), Λώττας, Φλίγκος

ΣΤΥΛΙΔΑ: Σκιαθίτης, Τέγος (59’ Κολντρέου), Καββαδίας (54’ Μπουσάι), Ζωγράφος, Αλεξ. Κουφιώτης, Στυλιανός, Καραλής (75’ Χαλαστάνης), Κων. Κουφιώτης, Λέντας, Αγγ. Βαρυπάτης, Μανιάς (69’ Καμίδης)

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.