Ψήφισμα στήριξης της ΕΠΟ στον “αγώνα” της Σούπερ Λίγκα 2

 

Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Αρκετά τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι και αυτό που αφορά την Νίκη Βόλου και την κατηγορία της όπου αποφασίστηκε διακοπή του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ είναι συμπαραστάτης!

Έτσι η Ομοσπονδία αποφάσισε ότι τάσσεται στο πλευρό της SL2 στο θέμα που έχει προκύψει με τα χρήματα του στοιχήματος.

Η ανακοίνωση: «Η Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έπειτα από αίτημα της Super League 2, αποφάσισε κατά πλειοψηφία (ένα λευκό, μία αποχή) την έκδοση ψηφίσματος με το εξής περιεχόμενο: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα των ομάδων της Super League 2 και ζητεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα σε σχέση με τη χρηματοδότησή τους βάσει της υφισταμένης ΚΥΑ».

Ηδη η Σούπερ Λίγκα 2 επέλεξε σκληρή γραμμή απέναντι στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη και την Πέμπτη αποφασίσθηκε η άμεση επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ως αποτέλεσμα της «σφαγής» της SL2 σε σχέση με τα χρήματα από το στοίχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυγενάκης γνωστοποίησε πως κάθε ομάδα της Σούπερ Λίγκας 2 θα λάβει μόλις 70.000 ευρώ, ποσό περίπου τρεις φορές λιγότερο από την προηγούμενη φορά με συνέπεια να ξεσηκωθούν άπαντες.

Ετσι ανεστάλη η αγωνιστική δραστηριότητα της 14ης αγωνιστικής, που η Νίκη Βόλου θα αγωνίζονταν στις Σέρρες.

Για αύριο στην ομάδα της Νίκης έχει προγραμματιστεί διπλό προπονητικού χαρακτήρα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.