«Ψηλώνει» με Λόλα η Νίκη Βόλου

Προς παραμονή και ο Σαριμπαλίδης

Εμπειρία από Α1 Εθνική κατηγορία ετοιμάζεται να προσθέσει η Νίκη Βόλου στις θέσεις των ψηλών, όπως αναφέραμε ήδη στο χθεσινό ρεπορτάζ για την «κυανόλευκη» ομάδα μπάσκετ, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική. Αυτή η εμπειρία εντοπίζεται λοιπόν στο πρόσωπο του 34χρονου Λαρισαίου Δημήτρη Λόλα.

Ο ύψους 2.03 μ. φόργουρντ  ξεκίνησε την πορεία του στην Α1 Εθνική αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Αμαρουσίου, παραμένοντας στην ομάδα μέχρι το 2007, αποκτώντας και ευρωπαϊκές εμπειρίες, με τη δυνατή εκείνη ομάδα. Παράλληλα, αγωνίστηκε στη συνέχεια σε κατηγορίες από Α2 έως και Β’ Εθνική, για να αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στον Ερμή Αγιάς, που μετεξελίχθηκε στη συνέχεια στην ΚΑΕ Λάρισα και αγωνίζεται στη Basket League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λόλας όπως και ο νεαρός Λαρισαίος Παναγιώτης Φιλιππόπουλος επρόκειτο να συναντηθούν χθες Παρασκευή με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, προκειμένου να έχουν την τελική συζήτηση και να επισημοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Aπό την άλλη ανοιχτό παραμένει το θέμα του Πολίτη. Ο Βολιώτης γκαρντ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Νίκη Βόλου, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 Οι ανανεώσεις

Την ίδια στιγμή σε πρώτο πλάνο μπαίνει και η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο (επίσης Λαρισαίο) πλέι μέικερ Κώστα Σαριμπαλίδη, που έκανε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η αξία και η εμπειρία του Σαριμπαλίδη είναι αναμφισβήτητες, με το τεχνικό επιτελείο των Κοσμάτου-Μαύρου να επιθυμούν την παρουσία του παίκτη και τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Όπως και στις περιπτώσεις των μεταγραφών, έτσι και σ’ αυτή, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο, και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει στο προσκήνιο η σχετική ανακοίνωση για τη συνέχιση της κοινής πορείας των δύο πλευρών.

Παράλληλα προτάσεις γίνονται και σε άλλους παίκτες, τόσο για μεταγραφές όσο και για παραμονή στην ομάδα, με τις διαδικασίες να τρέχουν σε αρκετά θέματα. Άλλωστε η Νίκη μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά, αρκεί να γίνουν σωστά και συγκροτημένα βήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.