Ψωνίζουν από Ολυμπιακό Βόλου οι ομάδες της Super League 2

Μετά τον υποβιβασμό των «ερυθρόλευκων»-Σεναριολογία για Νίκη Βόλου και Όσκαρ Σιαφά

Ελάχιστοι θα είναι οι παίκτες που ήταν στις περισσότερες αποστολές του Ολυμπιακού Βόλου φέτος που θα παραμείνουν στην ομάδα, με αρκετούς ήδη να αποτελούν παρελθόν και να ετοιμάζονται να ενταχθούν σε άλλους συλλόγους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον, έστω και αν οι «ερυθρόλευκοι» υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική.

Οι ξένοι ήδη αποτελούν παρελθόν, με τους Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Ντος Σάντος, Κότος, Ασαμόα και Σιαφά να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

O τελευταίος μάλιστα φαίνεται ότι έχει αποτελέσει και αντικείμενο μεταγραφικής συζήτησης προσφάτως και για τη Νίκη Βόλου, αλλά ο ίδιος φαίνεται να προτιμά Ισπανία, ενώ το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» θα προτιμούσε στη θέση που θα καλύπτει ξένος, να υπάρχει ένας πιο αξιόπιστος και πιο σταθερός ποδοσφαιριστής. Ο Σιαφά είναι ένας επιθετικός βέβαια που έχει δυνατότητες, έστω και αν δεν τις έδειξε στο σύνολό τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου…

Κάποια στιγμή είχε ενταχθεί και ο Αζέρος Μανάφοβ στην ομάδα, αλλά όπως ήρθε (είχαμε και σίριαλ με την άφιξή του τον περασμένο χειμώνα κιόλας…) έμεινε και στο περιθώριο, αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας που είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Γκαργκαλατζίδης επιστρέφει στον ΟΦΗ απ’ όπου ήρθε δανεικός και από εκεί και πέρα θα φανεί αν θα μείνει στους Κρητικούς, ενώ ο Ξύδας ήταν από τους παίκτες που προσέφεραν όσο τους επιτράπηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, με την έννοια ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Αν είναι γερός δεν θα δυσκολευτεί πάντως να βρει θέση σε ομάδα της Super League 2. Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες όπως είναι οι Γραικός, Μαρκοπουλιώτης και Κουντουριώτης, ενώ και ο Βερνάρδος αναμένεται ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον Νάνι περιττό ν’ αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που έχει αναφερθεί επεισόδιο με άτομο της ΠΑΕ από την πλευρά του, όπως ισχυρίζεται ο παίκτης και έχει διαψεύσει γη πλευρά της ΠΑΕ, αποτέλεσε εδώ και εβδομάδες παρελθόν.

Ο Βούγιοβιτς που επίσης δεν έδειξε σταθερότητα σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε επιστρέφει στον Λεβαδειακό, αφού κι αυτός ως δανεικός είχε έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου το περασμένο καλοκαίρι. Προς Ισπανία από την άλλη φέρεται να κοιτάει και ο Σαλίμ Ντιαμπί.

Κάποιοι παίκτες και ειδικά νεαροί θα μείνουν στην ομάδα, ενώ το ίδιο σκέφτεται να πράξει (αναλόγως των δεδομένων βέβαια) και ο Φίλιππος Σκοπελίτης. Από εδώ και πέρα όμως όλοι περιμένουν τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των συζητήσεων που έχει κάνει ο Ερασιτέχνης.

Το ΔΣ του μητρικού σωματείου των «ερυθρόλευκων» μάλιστα συνεδρίασε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ωστόσο ακόμη τα οριστικά δεδομένα δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο, και θα χρειαστεί να γίνουν και άλλες συζητήσεις και κρούσεις για την επόμενη ημέρα. Από τα αποτελέσματα αυτών εξαρτώνται από εκεί και πέρα όλα, όπως είναι ο αγωνιστικός σχεδιασμός, που προφανώς θα βασιστεί σε άτομα και ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.