Ψυχραιμία στον Ολυμπιακό Β. και χωρίς να αισθάνονται πίεση

Στον Ολυμπιακό Βόλου, τόσο στις τάξεις των φιλάθλων, όπως φάνηκε και από την τοποθέτηση του παλιότερου συνδέσμου της ομάδας, του ΣΦΟΒ, όσο και εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος υπάρχει μεγάλη ψυχραιμία και δεν αισθάνονται μεγαλύτερη πίεση απ’ όση τουλάχιστον υπήρχε πριν την ισοπαλία στην Άμφισσα με τον Φωκικό, που έφερε για πρώτη φορά μετά την 3η αγωνιστική τους ερυθρολεύκους στη δεύτερη θέση στην ισοβαθμία με τη Νίκη.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει την Κυριακή χωρίς τους τραυματίες Παπουτσογιαννόπουλο, που έχει θλάση α’ βαθμού και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι, και Σάββα, ο οποίος είναι κοντά να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Φυσικά το ιδιαίτερο στοιχείο των δύο αυτών απουσιών είναι ότι αγωνίζονται στη θέση του δεξιού μπακ αμφότεροι και ο πρώτος είχε αντικαταστήσει σε όσα ματς λείπει τον δεύτερο, αλλά τώρα θα λείψουν και οι δύο μαζί για πρώτη φορά. Μία λύση είναι να χρησιμοποιηθεί σ’ αυτή τη θέση ο Σκοπελίτης, όπως έγινε και στην Άμφισσα μετά τον τραυματισμό του Παπουτσογιαννόπουλου, με τον Βολιώτη παίκτη πάντως να χρεώνεται το μη αποτελεσματικό μαρκάρισμα του σκόρερ του Μεγάλου στο τέρμα που δέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Επίσης υπάρχει και ο Θανάσης Μαργαρίτης για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον 21χρονο παίκτη να έχει αγωνιστεί μόλις φορά ως αλλαγή με τη Στυλίδα στο πρωτάθλημα και να ψάχνει την ευκαιρία του έπειτα από ένα παιχνίδι που ήταν εκτός αποστολής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξανασυναντήσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μετά τις 10 Μαΐου 2017, όταν και τον είχε νικήσει άνετα με 4-1 στο Πανθεσσαλικό, ενώ πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για επίσημο ματς ήταν στις 17/12/16, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το διπλό με 0-1.

Ο αντίπαλος της βολιώτικης ομάδας είναι ο χειρότερος εκτός έδρας στον 4ο όμιλο μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας με έναν βαθμό σε πέντε αγώνες και σίγουρα ένας Ολυμπιακός που θα είναι, όπως πρέπει, πιστεύεται ότι δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να επανέλθει στα τρίποντα και να κλείσει το 2018 με μία επιτυχία, ξαναζεσταίνοντας τον κόσμο του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.