«Πυρά» Ολυμπιακού Βόλου για τις νέες δηλώσεις Στοΐλα

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας τόνιζε μετά το παιχνίδι ότι κάθε αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο και άδικο, με ιδιαίτερη αναφορά στην ισοπαλία, σήμερα σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών υποστήριξε ότι μάλλον ο Στέφανος Ξηροφώτος που μίλησε για κακή διαιτησία, ήταν σε άλλο γήπεδο. Αυτή η τοποθέτηση μάλιστα προκάλεσε και ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου κατά του προπονητή του Πανσερραϊκού!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ert.gr), o προπονητής του Πανσερραϊκού σχολίασε τις δηλώσεις Ξηροφώτου, σημειώνοντας: «Καταλαβαίνω την πικρία, τα νευρά ίσως και την πίεση του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου. Νομίζω όμως, και με όλο τον σεβασμό που έχω στον συνάδελφο, μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο. Κι εμείς, αλλά και οι δημοσιογράφοι από το Βόλο, εξεπλάγην με αυτά που άκουσαν. Πως γίνεται να είδε μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο και απορώ που είδε τόσο κακή την διαιτησία, η οποία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και δεν έβγαλε κάρτες. Ήταν μοιρασμένη η διαιτησία, που αν είχαμε παρόμοια αντιμετώπιση σε άλλα ματς, όπως στην Καβάλα, τότε σήμερα μάλλον θα ήμασταν πρώτοι. Εμείς όμως κοιτάμε την ομάδα μας και δεν δώσαμε συνέχεια. Ο καθένας κρίνεται για ότι λέει. Το δίκαιο αποτέλεσμα στον Βόλο, ήταν η νίκη της ομάδας μας».

Η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει τα εξής: «Απορήσαμε πραγματικά με τις δηλώσεις του προπονητή του Πανσερραϊκού κ. Πέτρου Στοΐλα στην ΕΡΤ Σερρών. Αφού τον ακούσαμε να μιλάει μεταξύ άλλων για ένα παιχνίδι που κύλησε χωρίς ευκαιρίες, που θα κρινόταν στο γκολ και πως όλα τα αποτελέσματα θα ήταν δίκαια ή άδικα αλλά δικαιότερο θα ήταν η ισοπαλία, διαβάζουμε με έκπληξη πως σε νέες του δηλώσεις, αναρωτήθηκε αν ο συνάδελφος του και προπονητής μας Στέφανος Ξηροφώτος ήταν σε άλλο γήπεδο επειδή, άκουσον άκουσον, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία και μίλησε για άδικο αποτέλεσμα.

Κατανοούμε ότι ο κ. Στοΐλας δεν έχει εμπειρία από δηλώσεις, καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει πρώτος προπονητής – και μάλιστα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο Πανσερραικός – γι’ αυτό και θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε ότι δεν είναι ωραίες οι κυβιστήσεις… και καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για μία επίσης μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και για τον συνάδελφο του.

Υ.Γ. Όλα είναι θέμα σεβασμού. Και ο σεβασμός στον συνάδελφο – αντίπαλο είναι το μεγαλείο του αθλητισμού και γι’ αυτό ευχόμαστε και θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται απλώς για μια ατυχής δήλωση. Εις το επανιδείν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.