Πύρασος ανώτερης κατηγορίας, διέσυρε 5-1 τον Θησέα Αγριάς

Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Μπορεί ο Θησέας Αγριάς να είναι στη Γ’ Εθνική (έστω και αν οδεύει στην Α’ ΕΠΣΘ) και ο Πύρασος να βρίσκεται μία κατηγορία χαμηλότερα, ωστόσο η ομάδα της Νέας Αγχιάλου έδειξε στον αγωνιστικό χώρο απόλυτα ανώτερη και ήταν σαρωτική, επικρατώντας με το ευρύ 5-1.

Μόλις στο 5’ ο Βλάχος κέρδισε πέναλτι από τον Γκάγκα και ανέλαβε την εκτέλεσή του για να κάνει το 1-0. Από την άλλη, στο 31’ ο Θησέας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Αλεξίου. Ένα νέο πέναλτι πήρε ο Πύρασος για φάουλ του Δημουλά στον Αγιασιώτη, με τον Βλάχο ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, αλλά ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε. Στην εξέλιξη της φάσης όμως ο Γκάγκας πάλι ανέτρεψε τον Βλάχο και δόθηκε ξανά πέναλτι(!), με τον Οικονόμου αυτήν τη φορά να το εκτελεί και να κάνει το 2-1.

Το 3-1 έγινε στο 55’ με πλασέ του Βλάχου ύστερα από ασίστ του Νίνου, ενώ στο 85’ σκόρερ χρήστηκε και ο Αραπίτσας μετά από ασίστ του Οικονόμου. Τρία λεπτά αργότερα ο Οικόνομου έβγαλε και πάλι σέντρα, αυτήν τη φορά στον Αγιασιώτη, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1, που φέρνει τον Πύρασο γηπεδούχο στα ημιτελικά με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο!

Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Σιαμέτης): Κεφαλάς, Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Ρακής, Βλάχος (69’ Αραπίτσας), Οικονόμου, Ζάχος, Νίνος (79’ Μπούτλας), Δημητριάδης (79’ Μπόλης), Αγιασιώτης, Κατής (61’ Ζενούνης).

Θησέας Αγριάς (Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Σπαθής (86’ Κουτσούκης), Γκάγκας (46’ Κατσιγιάννης), Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Σιώμος (76’ Λίτσος), Αλμασίδης (64’ Καρατσόλης), Δημουλάς, Τσιανάκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.