Πύρασος και Ρήγας έτοιμοι για ντέρμπι κορυφής

Γιάννης Σιαμέτης (αριστερά) και Λάκης Μπακάλης ετοιμάζονται για το ντέρμπι Πύρασος-Ρήγας
Αύριο Τετάρτη το αναβληθέν παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Ο Αίας Σούρπης είναι αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της κατάταξης στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται ν’ αλλάξει, αφού Πύρασος και Ρήγας Φεραίος συναντιούνται αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στην αναβληθείσα μεταξύ τους συνάντηση για τη 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Αίαντα Σούρπης, που έχει 16 βαθμούς αυτήν τη στιγμή με τον Πύρασο ν’ ακολουθεί με 15 και τον Ρήγα Φεραίο με 14. Οπότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για διάφορα σενάρια: Ή ο Αίας ν’ αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή (εάν υπάρξει ισοπαλία τότε στην πρώτη θέση θα βρεθεί και ο Πύρασος), αν ο Ρήγας ανέβει στην πρώτη θέση αν επικρατήσει), ή αν ο Πύρασος βρεθεί μόνος πρώτος αν κερδίσει στην αυριανή αναμέτρηση.

Μετά τους χαμένους βαθμούς…

Ο Ρήγας Φεραίος προέρχεται από ένα ατυχές για τα δεδομένα του αποτέλεσμα, μετά το 0-0 με τον ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας, έστω και αν ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης δεν επιτρέπει να επηρεαστούν οι παίκτες του από την απώλεια βαθμών.

Έστω και αν τα μέλη του Ρήγα κάνουν λόγο για τζάμπα απώλεια βαθμών, ειδικά μετά τη σωρεία ευκαιριών που είχαν οι παίκτες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα. Ωστόσο όπως σημειώνει και ο Λάκης Μπακάλης, αυτήν τη στιγμή δεν αλλάζει κάτι…

«Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή αυτήν τη στιγμή ομάδα. Δεν μας επηρεάζει το αποτέλεσμα στον Αλμυρό και κοιτούμε άμεσα την αναμέτρηση με τον Πύρασο, ενώ καλούμαστε να προσαρμοστούμε στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου» σημειώνει στο «Magnesiasports» o τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου.

Όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας του, ο Λάκης Μπακάλης σημειώνει ότι ο Ρήγας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και ότι ήταν ίσως και θέμα τύχης η απώλεια βαθμών στην έδρα του ΓΣ Αλμυρού. «Εμείς τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πύρασο» κατέληξε, ενώ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σταματίου.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Από την άλλη, ο Πύρασος προέρχεται από νίκη επί του Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο με 0-5 και γενικότερα από ένα παραγωγικό πρωτάθλημα έως τώρα, με μοναδική ήττα αυτήν από τον Αίαντα (2-1). Αυτή είναι άλλωστε η ήττα στην οποία στέκεται μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σιαμέτης.

«Έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ και είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, όντας φαβορί για την επικράτηση σε κάθε αναμέτρηση. Οπότε αν είμαστε συνεπείς σ’ αυτά που έχουμε δουλέψει και βγάλουμε την ποιότητά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαστε φαβορί για τη νίκη και απέναντι στον Ρήγα Φεραίο» δεν διστάζει να δηλώσει στο «Magnesiasports» o τεχνικός της ομάδας της Νέας Αγχιάλου.

Ο Γιάννης Σιαμέτης παράλληλα σημειώνει ότι είναι μία αναμέτρηση με τεράστια σημασία για τηνομάδα του. «Από τη στιγμή που μεταφέρονται οι βαθμοί στα πλέι οφ και έχουμε ήδη ένα αρνητικό αποτέλεσμα με ομάδα που λογικά θα είναι στην τετράδα του ομίλου, δεν θέλουμε να ξανασυμβεί αυτό. Πιστεύω πάντως ότι θα τα καταφέρουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά, έχοντας μόνο την απουσία του Κατή (λόγω τραυματισμού) να καλύψει, με την ομάδα του να είναι κατά τ’ άλλα πάνοπλη όπως υπογραμμίζει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.