Πύρασος Ν. Αγχιάλου VS Αγία Άννα!

Γιάννης Σιαμέτης και Κώστας Τσιουρέλης σχολιάζουν την πορεία των ομάδων τους

Με τον δεύτερο γύρο να έχει αρχίσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, η κορυφή αποτελεί αντικείμενο για… δύο, αφού από τη μία η Αγία Άννα φιγουράρει στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου, ενώ ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου στην αντίστοιχη του δευτέρου.

O Πύρασος όμως έχει τον καλύτερο απολογισμό αυτήν τη στιγμή και στους δύο ομίλους της Α’ ΕΠΣΘ, αφού μετρά 10 νίκες σε 11 αγώνες, με μόλις μία ήττα. Από την άλλη έχει την καλύτερη επίθεση με 40 τέρματα αλλά και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα!

Από την άλλη, δέκα παιχνίδια έχει δώσει η Αγία Άννα, έχοντας οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της πρώτης κατηγορίας έως τώρα! Έχει σημειώσει 29 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί μόλις έξι, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με τον Αίαντα Σούρπης από τον Β’ όμιλο.

Ο προπονητής του Πυράσου Γιάννης Σιαμέτης, έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για την πορεία της ομάδας του, έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς έως τώρα, και δεν διστάζει να το παραδεχθεί στο «Magnesiasports», ενώ ικανοποιημένος εμφανίζεται και ο ομόλογός του στην Αγία Άννα, Κώστας Τσιουρέλης.

«Για μένα η πορεία μέχρι στιγμής είναι αυτό που περιμέναμε από την αρχή, έχοντας κάνει δυνατές μεταγραφές για να πρωταγωνιστήσουμε. Ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, και αν όλα πάνε καλά, στο υπόλοιπο του δεύτερου γύρου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι» τονίζει ο τεχνικός του Πυράσου, με στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Όσον αφορά την Αγία Άννα, ο Γιάννης Σιαμέτης παραδέχεται ότι την έχει δει, θεωρώντας ότι επίσης έχει κάνει σχεδιασμό για το πρωτάθλημα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της. Αλλά δεν διστάζει να συμπληρώσει: «Δεν υπολειπόμαστε απέναντι σε κανέναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και στους δύο ομίλους σεβόμενος την προσπάθεια των αντιπάλων» αναφέρει, υπογραμμίζοντας από εκεί και πέρα ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει 1-2 μεταγραφές, αλλά μόνο για ν’ ανέβει επίπεδο. 

«Δύσκολο και για εμάς αλλά και γι’ αυτούς»

Την ίδια στιγμή, η Αγία Άννα παραμένει αισιόδοξη αλλά κρατά και χαμηλούς τους τόνους, για να αποφύγει οποιαδήποτε παγίδα.

Όπως επισημαίνει ο τεχνικός της, Κώστα Τσιουρέλης, η δουλειά που έχει γίνει έως τώρα στις προπονήσεις βγαίνει στο γήπεδο και όλα κυλούν βάσει προγραμματισμού και σχεδιασμού. «Στα επόμενα παιχνίδια θεωρώ ότι η Αγία Άννα θα έχει ακόμη καλύτερη εικόνα, με βελτίωση της ομοιογένειας μεταξύ νέων και παλαιών παικτών και με μεγαλύτερη αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού μας» επισημαίνει ο προπονητής της ομάδας.

Ωστόσο υπογραμμίζει ότι στον όμιλο υπάρχουν αντίπαλοι που μπορεί να είναι πιο χαμηλά βαθμολογικά αλλά που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. «Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας» σημειώνει ο Κώστας Τσιουρέλης, σχολιάζοντας από εκεί και πέρα τον Πύρασο.

«Έχω παρακολουθήσει δύο αγώνες έως τώρα και είδα ότι είναι μία ομάδα έμπειρη, καλά δουλεμένη και με καλούς ποδοσφαιριστές. Έτσι θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο και για εμάς αλλά και γι’ αυτούς στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου» είναι το σχόλιο του προπονητή της Αγίας Άννας, για να αναφερθεί παράλληλα και στα μεταγραφικά, σημειώνοντας ότι θεωρεί το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του αρκετό να καλύψει τις απαιτήσεις και να διεκδικήσει τους στόχους που έχουν τεθεί. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.