Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Νέος προπονητής ο Κώστας Σταματίου!

Ο Γιάννης Ακτσιαλής αποτελεί παρελθόν ως γνωστό από την τεχνική ηγεσία του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, με τη διοίκηση της ομάδας ωστόσο να βρίσκει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κώστα Σταματίου, που αποχώρησε από τον Ρήγα Φεραίο, και με τον Πύρασο να μην περιμένει την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου έκανε γνωστό ότι από σήμερα 16 Δεκεμβρίου, την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Κώστας Σταματίου, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους πλέον καταξιωμένους κι αξιόλογους προπονητές της Μαγνησίας με πολυετή παρουσία σε πάγκους επαγγελματικών και τοπικών ομάδων. Παράλληλα τονίζεται ότι: «Πολλές φορές στο παρελθόν ο Αλμυριώτης τεχνικός βρέθηκε στις σκέψεις των διοικούντων του Πυράσου, ήρθε όμως τώρα η κατάλληλη στιγμή να τον καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, δεδομένης της κατάστασης στο χώρο του αθλητισμού, ότι η συμφωνία μας με τον κο Σταματίου ισχύει ανεξαρτήτως εάν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, δηλαδή όχι μόνο για τη φετινή σεζόν αλλά και για την επόμενη. Πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει τον Πύρασο εκεί που θέλουμε και του εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας».

Σε μια σύντονη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο νέος προπονητής του Πυράσου δήλωσε χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας, ενώ ανέφερε ότι έδωσε ήδη πρόγραμμα ατομικής προπόνησης προς του ποδοσφαιριστές. Επίσης ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψουν όλοι υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους ώστε να χαρούν το ποδόσφαιρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.