“Απίστευτες ευκαιρίες, δεν ήθελε να μπει η μπάλα”

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά την ήττα από τον Μακεδονικό

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ήττα της Νίκης από τον Μακεδονικό με 1-2 στάθηκε στις δηλώσεις του στην έλλειψη ενέργειας στο τρίτο σερί παιχνίδι σε μία εβδομάδα και στις πολλές και απίστευτες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, όπως τις χαρακτήρισε, συμπληρώνοντας πως η μπάλα δεν ήθελε να μπει και ότι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε το παιχνίδι της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ελευθερόπουλος επεσήμανε (απομαγνητοφώνηση: magnesiasports): “Ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας, δεν το συζητώ, αλλά το πρωτάθλημα έτσι θα πάει. Θα υπάρχουν απώλειες. Ετσι δείχνει. Έχουμε πολύ δρόμο. Ένα-δύο παιχνίδια σε ανεβάζουν και ένα-δύο παιχνίδια σε κατεβάζουν. Όταν έχεις σε μία εβδομάδα τρία παιχνίδια, η έλλειψη ενέργειας έρχεται στο τρίτο, οπότε ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό ζητούμενο.

Από κει και πέρα ο Μακεδονικός έχει ένα μηχανισμό που τον γνωρίζαμε στην επιθετική ανάπτυξη που είναι πάρα πολύ καλός. Μας δημιούργησε προβλήματα σε φάση κατοχής, που είχε την μπάλα, δημιούργησε προϋποθέσεις, δημιουργήσαμε και εμείς. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στο πρώτο ημίχρονο, ο Μακεδονικός έβαλε το γκολ και έπειτα σημείο-κλειδί ήταν η χαμένη ευκαιρία του Ριμπέιρο, γιατί μετά έγινε το 0-2. 

Ήταν σε εξαιρετική μέρα οι μεσοεπιθετικοί του Μακεδονικού και ειδικά στο ένας εναντίον ενός δεν μας έχει βάλει άλλη ομάδα τέτοιο βαθμό δυσκολίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός χαμήλωσε πολύ, έπαιζε για το αποτέλεσμα, είναι και το ένστικτο της επιβίωσης. Εμείς δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και απίστευτες ευκαιρίες, αλλά είναι από τα παιχνίδια που λες ότι δεν θέλει να μπει η μπάλα.

Και δεν μιλάω μόνο για το πέναλτι. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, στεναχωριόμαστε, αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ούτε την πολυτέλεια να μείνουμε σ’ αυτό, γιατί ακολουθούν δύο τοπικά ντέρμπι στην Καρδίτσα και στη Λάρισα, οπότε πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα παιχνίδια. 

Τέλος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε ότι ήταν δική του εντολή να χτυπήσει το πέναλτι ο Μοράρ, γιατί έχει εξαιρετικά χτυπήματα, όπως ανέφερε, ενώ για το αν έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ο συγκεκριμένος παίκτης τόνισε: “Επανέρχεται σιγά-σιγά και είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι σύντομα θα δούμε τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά”.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.