“Έχουμε χάσει από τη Νίκη ως αντίπαλοι, αλλά ήρθαμε εδώ, για να κερδίζουμε”

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν στο Magnesiasports Καμπαγέρο και Κρουθ

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης (21/8) και αφού πρώτα αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου από το Λονδίνο, έφτασαν στο αρχοντικό Κλείτσα στην Πορταριά, όπου έχει καταλύσει η Νίκη Βόλου, ο 27χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ Σεμπάστιαν Καμπαγέρο και ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ Άλεξ Κρουθ, οι οποίοι από την Πέμπτη θα ενταχθούν στην προετοιμασία των κυανόλευκων. Και οι δύο έχουν την ελληνική εμπειρία, ο πρώτος για δύο χρόνια με τον ΝΠΣ Βόλος και ο δεύτερος πέρσι με τη Δόξα Δράμας, και φυσικά άπαντες πιστεύουν ότι έρχονται στη Νίκη να κάνουν τη διαφορά.

Το Magnesiasports έδωσε το παρών στην Πορταριά και είχε μία σύντομη συνομιλία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Και οι δύο ρωτήθηκαν:

Για τους λόγους που επέλεξαν τη Νίκη, για να συνεχίσουν την καριέρα τους τόνισαν:

Άλεξ Κρουθ:

«Ήρθα στη Νίκη, επειδή γνώριζα τον κ. Στύλλα, τον προπονητή και την πόλη, για την οποία μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Είναι πολύ ενδιαφέρον το νέο πρότζεκτ που παρουσιάζει η Νίκη Βόλου και πιστεύω ότι τη νέα σεζόν μπορούμε να έχουμε ένα υψηλό στόχο και η ομάδα και όλοι οι παίκτες».

Σεμπάστιαν Καμπαγέρο:

«Και από τη δική μου πλευρά ισχύει το ίδιο, καθώς γνωρίζω τον κ. Στύλλα, και από την πρώτη στιγμή που μου ανέλυσε τον σχεδιασμό της ομάδας ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι η Νίκη πάει για την άνοδο και θέλω να βοηθήσω να το πετύχει αυτό. Γνωρίζω την πόλη και ότι η ομάδα είναι μεγάλη και ιστορική και φυσικά ξέρω και κόσμο στον Βόλο, γιατί ήμουν εδώ τα δύο προηγούμενα χρόνια».

Για το τι πρέπει να περιμένει οι φίλαθλοι της Νίκης απ’ αυτούς:

Άλεξ Κρουθ: «Είμαι επαγγελματίας και ο κόσμος να περιμένει από μένα ότι θα δώσω το 100%, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ήταν».

Σεμπάστιαν Καμπαγέρο:

«Θα τα δώσω όλα, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γεγονός ότι έχουν χάσει και οι δύο από τη Νίκη ως αντίπαλοι αμφότεροι επισήμαναν:

«Είναι αλήθεια, όμως ήρθαμε εδώ, για να κερδίζουμε».

Μάλιστα ο Καμπαγέρο θυμήθηκε ότι αυτός έχει χάσει δύο φορές, μία για το πρωτάθλημα και μία στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.