Ρεπό την Τετάρτη για Ολυμπιακό Β. με βιντεοανάλυση του ματς στα Γιάννινα

Την επόμενη Τετάρτη (25/9) ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς για τη σεζόν 2019-20, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας σε μονό παιχνίδι τη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Αταλάντη για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ο νικητής θα τεθεί αντίπαλος στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Απόλλωνα Πόντου, που παίζει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Στο βολιώτικο συγκρότημα μπορεί να προτιμούσαν κάποια άλλη ημερομηνία για το ματς του Κυπέλλου με την Αταλάντη κι όχι τέσσερα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αυτό που σχολίαζαν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι πως και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας θα αγωνιστούν την ίδια μέρα, οπότε δεν αποτελεί “πρόβλημα” μόνο για τους ίδιους.

Ο Ολυμπιακός Β. τη Δευτέρα και την Τρίτη (17/9) γυμνάστηκε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών χωρίς προβλήματα, αφού και ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που είχε μία ίωση και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επέστρεψε στις επάλξεις.

Βέβαια, κανείς δεν παραγνωρίζει την κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το άσχημο αποτέλεσμα, γι’ αυτό και την Τετάρτη (18/9), που υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, θα γίνει βιντεοανάλυση του παιχνιδιού και ο Θωμάς Γράφας (το ονομάζει γι’ αυτόν τον λόγο ενεργητικό ρεπό) θα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές τα σωστά (κυρίως από το πρώτο μέρος που ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί) και τα λάθη τους. Ο 49χρονος τεχνικός δε θέλησε να προβάλει ως δικαιολογία (που είναι πάντως ισχυρή) το γεγονός ότι η ομάδα του πήγε αυθημερόν στα Γιάννινα, αφού έχει ως αρχή ότι ο Ολυμπιακός Β. ως μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες. Να τονιστεί, πως παρότι μέρα ρεπό σήμερα κάποιοι παίκτες θα έχουν έξτρα προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως ο Δεινόπαπας και ο Ράντι.

Από την Πέμπτη που θα υπάρξει επιστροφή στο γήπεδο, θα συνεχιστούν οι μονές προπονήσεις, καθώς διπλές γίνονταν μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, εφόσον πλησιάζουμε πλέον στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Πάντως, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος στη σκέψη της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνεται μία διπλή προπόνηση κάθε Τετάρτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.