Ριζογιάννης: «Κάποιοι δεν σεβάστηκαν ότι ήθελα να μείνω»

Όπως είχε κάνει γνωστό από την περασμένη εβδομάδα το «Magnesiasports», ο Παντελής Ριζογιάννης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Τρικάλων, για να καταλήξει στον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που δεν αποκλείεται ν’ ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα, στην παρουσίαση του Περικλή Αμανατίδη ως προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα sportrikala.gr, o Παντελής Ριζογιάννης αποχωρεί από τον ΑΟΤ με έντονα συναισθήματα, τονίζοντας ότι η πρόταση για παραμονή ήταν πολύ χαμηλότερη του αναμενόμενου σε βαθμό που να μην εκτιμάται η προσφορά του στην ομάδα.

Μιλώντας στο Sportrikala.gr, o Παντελής Ριζογιάννης είπε: «Μία χρονιά έφτασε στο τέλος που για μένα προσωπικά ήταν ιδιαίτερη  και σαν αρχηγός αυτής της μεγάλης ομάδας. Μία ομάδα που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα , που έδωσα την ψυχή μου εκτός και εντός γηπέδου με έναν και μοναδικό στόχο:  Να ξαναμεγαλώσουμε πάλι την ομάδα και να είναι με μεγάλη περηφάνια στην μεγαλύτερη κατηγορία. Αποτελώ παρελθόν από μία ομάδα που ήθελα να μείνω, ήθελα να ξαναπετύχω,  ήθελα να ξαναδιακριθώ και ήθελα να κερδίζω τιμώντας την φανέλα και την ομάδα. Κάποιοι αυτό δεν το σεβάστηκαν».

Ο Παντελής Ριζογιάννης αισθάνθηκε την ανάγκη να πει και μερικά ευχαριστώ: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο που να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη τους προπονητές, τους φροντιστές και αυτούς τους υπέροχους συμπαίκτες που ήταν κάτι παραπάνω από παλικάρια όλη την χρονιά».

Τέλος ευχήθηκε για την ομάδα των Τρικάλων: «Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της».