Σαριμπαλίδης στο «Magnesiasports»: «Mπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα στο Σχηματάρι»

Στοχεύει στο 4/4 στις επόμενες αγωνιστικές ο έμπειρος γκαρντ της Νίκης Βόλου

Μπορεί ο Ερμής Σχηματαρίου να προβάλλει ως ένα εκ των φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου από τη Β’ στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ, ωστόσο ο Κώστας Σαριμπαλίδης θεωρεί ότι η Νίκη Βόλου θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα απέναντι του, θεωρώντας ότι το τελικό 84-71 αδικεί τους «κυανόλευκους».

«Παίξαμε σίγουρα με μία δυνατή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι εμείς οι ίδιοι αδικούμε τους εαυτούς μας» είναι το πρώτο σχόλιο του έμπειρου γκαρντ της Νίκης Βόλου στο «Magnesiasports», στεκόμενος κυρίως στην άμυνα που θα μπορούσαν οι «κυανόλευκοι» να παίξουν σε κάποιες περιπτώσεις, για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο απέναντι στην ομάδα του Νίκου Οικονόμου. Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα εξάλλου οι γηπεδούχοι δεν είχαν πάρει και πολύ μεγάλη διαφορά ασφαλείας, αλλά στο τρίτο μέρος της αναμέτρησης, το επιμέρους 26-18 αποδείχθηκε αρκετό για να οδηγήσει τους «κυανόλευκους» στη δεύτερή ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Στην καλή εμφάνιση που μπορεί να πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου ποντάρει πλέον ο Κώστας Σαριμπαλίδης από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα ΣΚ Ιωάννινα, με την οποία οι «κυανόλευκοι» ισοβαθμούν, έχοντας αμφότερες δύο νίκες και δύο ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο ο έμπειρος γκαρντ δεν μένει εκεί. «Μαθαίνουμε πράγματα τώρα για τον ΣΚ Ιωάννινα, αλλά έχουμε μία τετράδα αγώνων πολύ σημαντικών μπροστά μας. Θεωρώ ότι μπορούμε και ότι πρέπει να κάνουμε το 4/4» είναι το σχόλιο του Κώστα Σαριμπαλίδη…

Ποια είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν για τη Νίκη, πέρα από την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΣΚ Ιωάννινα; Η Νίκη Βόλου έχει και πάλι εντός έδρας αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών στις 21/11, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας βολιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στις 28/11. Μετά από αυτήν την αναμέτρηση, η Νίκη θα υποδεχθεί στις 5 Δεκεμβρίου τον Έσπερο Λαμίας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.