Σε αναμονή εξελίξεων o Ολυμπιακός Βόλου…

Tην Κυριακή δίνει τον τελευταίο του επίσημο αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός Βόλου, με αντίπαλο τον Πιερικό στο γήπεδο της Νεάπολης και στις 17:00, ωστόσο η επόμενη ημέρα είναι αυτή που απασχολεί πλέον, μετά και την πρόθεση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου να αποχωρήσει από το διοικητικό προσκήνιο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και να αναλάβει άλλο πρόσωπο την ομάδα.

Το τι θ’ ακολουθήσει μόνο ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου και οι πλέον στενοί του συνεργάτες μπορούν να γνωρίζουν. Όπως έχει αναφέρει εξάλλου και ο ίδιος, υπάρχουν διάφοροι μέτοχοι στην ΠΑΕ, όπως είναι και ο ίδιος, και αναμένεται με ενδιαφέρον τι σκέπτεται για την επόμενη ημέρα, εφόσον υπάρξει πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποια άλλη πλευρά.

Η ουσία είναι ότι η διοίκηση καλείται να οριστικοποιήσει πρώτα απ’ όλα τις εξελίξεις, σε ό,τι έχει να κάνει με τα κριτήρια συμμετοχής στη νέα Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Όσον αφορά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αυτή φαίνεται να προχωρά, αφού σύμφωνα με τα σχετικά δημόσια έγγραφα στις τελευταίες γενικές συνελεύσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της 10ης Μαΐου, αποσύρθηκαν οι διαδικασίες για αύξηση από τις 30 στις 60 και εντέλει στις 129 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου κατευθείαν να γίνει αυτή που χρειάζεται και το μετοχικό κεφάλαιο να φτάσει τις 350 χιλιάδες ευρώ, όπως απαιτείται από τον νέο αθλητικό νόμο. Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα δείγμα της στάσης της νυν διοίκησης, προς την κατεύθυνση η ομάδα να είναι έτοιμη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να πληροί όλα τα κριτήρια του νέου νόμου. Άλλωστε μέχρι τις 23 Ιουλίου όλα θα πρέπει να έχουν ρυθμιστεί, για να εγκριθεί η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Tα συγκεκριμένα έγγραφα καταχωρήθηκαν στο ΓΕΜΗ μόλις στις 23 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.