Σε αναζήτηση παικτών ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τις θέσεις των πλέι μέικερ και του σέντερ

Η πρόκληση της Β’ Εθνικής έγινε από την πρώτη στιγμή αποδεκτή από τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, με την ομάδα να προετοιμάζεται αναλόγως, και τους διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο ν’ αναζητούν δύο βασικά κομμάτια του παζλ που θα διαμορφώσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αναζήτηση δεν είναι εύκολη για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στόχος είναι έμπειροι παίκτες που θα λογίζονται ως βασικοί, για να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα για τη  νέα αγωνιστική περίοδο. Oι θέσεις στις οποίες στοχεύει για την ενίσχυσή του ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αυτή του «άσσου» αλλά και του σέντερ, που θα δώσει περισσότερα μέσα στη ρακέτα, σε μία δύσκολη όπως διαφαίνεται αγωνιστική περίοδο.

Οι επαφές με κάποιες περιπτώσεις παικτών φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει ωστόσο οριστικά αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται για τους «ερυθρόλευκους», δίνοντας το περασμένο Σάββατο φιλικό με την ομάδα της Αγριάς (που ετοιμάζεται για τη Γ’ Εθνική), ενώ δεδομένο είναι και το τουρνουά το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, με τους Νίκη Βόλου, Φίλιππο Βέροιας και Μπίτολα να παίρνουν μέρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.