Σε ετοιμότητα για την Καλαμάτα και για τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους επιχειρεί για μία ακόμη εβδομάδα πριν από αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λεωνίδας Βόκολος, καθώς η νίκη επί του ΟΦ Ιεράπετρας επανέφερε την αισιοδοξία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», ωστόσο όλοι καλούνται να είναι συγκεντρωμένοι ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμάτα που «καίγεται» και αυτή για βαθμούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

ΟΙ Μεσσήνιοι βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ουραγό Τρίγλια στη βαθμολογική κατάταξη και παλεύουν για την παραμονή στη Football League, την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ιωνικό (έχει 27 έναντι 31). Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους «ερυθρόλευκους» που κυνηγούν την κατάκτηση μίας θέσης όσο πιο ψηλά γίνεται, από τη στιγμή που πολλά σενάρια για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ομάδων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Super League 2, έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Θα υπάρξει αναδιάρθρωση των κατηγοριών για μία ακόμη χρονιά; Θα υπάρξουν ομάδες που θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Super League 2 αλλά δεν θα μπορέσουν ν’ αγωνιστούν σ’ αυτήν την επόμενη αγωνιστική περίοδο; Αυτά είναι ερωτήματα που βρίσκονται στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό αλλά κανείς δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αυτή τη στιγμή. Οπότε ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται στα εναπομείναντα οκτώ παιχνίδια για την ολοκλήρωση της Football League να πάρει τους περισσότερους βαθμούς που μπορεί, γιατί θέσεις ακριβώς κάτω από την πρώτη και τη δεύτερη μπορεί να έχουν μεγάλη υπεραξία…

Σίγουρα εκτός μόνο ο Ράντι

Αγωνιστικά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, αφού στη σημερινή προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο νεαρός Παπαϊωάννου, που δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην Ιεράπετρα. Από την άλλη, ο Μητρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα αλλά ετοιμάζεται και αυτός να πάρει μέρος στην αυριανή προπόνηση στο γήπεδο του Σαρακηνού. Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων μόνο ο Ράντι θα είναι εκτός αποστολής την Κυριακή λόγω καρτών.

Μαυρονάσιος:  «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ένα δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Μεσσηνίας (sportstonoto.gr) έφερε τον νέο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρη Μαυρονάσιο να εμπλέκεται διοικητικά στην προσπάθεια που γίνεται στην Κόρινθο(!) προκειμένου να συνενωθούν οι δύο ομάδες της εκεί περιοχής, ενώ σε έτερο δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του, καθώς φέρεται να τονίζει ότι θα βοηθήσει τους Κορίνθιους αλλά δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να έχει δηλώσει τα εξής: «Βοηθώ και θα βοηθήσω στην κίνηση για την Κόρινθο αλλά δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ούτε τώρα, ούτε το καλοκαίρι. Η ομάδα μου τώρα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, της οποίας ΠΑΕ έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος και το κύριο ενδιαφέρον μου είναι και παραμένει προς αυτόν, με σκοπό μας πάντα να τον δούμε και να τον φτάσουμε ξανά όσο ψηλά γίνεται περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.