Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Γιώργος Βλιώρας;

Οι μπασκετικές συζητήσεις υπογραμμίζουν το όνομά του, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι δεν ξέρει κάτι…

Η αποχώρηση του Γιώργου Βλιώρα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να μην ήταν η απόλυτη έκπληξη, αλλά και πάλι προκάλεσε αίσθηση. To βασικό όμως ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με τον επόμενο σταθμό της προπονητικής πορείας του, καθώς οι μπασκετικές συζητήσεις και κάποιες πληροφορίες κάνουν αναφορά στο όνομά του, αλλά ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει κάποια επαφή.

«Με ρωτούν κι εμένα αν έχω κλείσει σε κάποια ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κλείσει με κανέναν.  Δεν έχω καμία πρόταση από κανέναν» αναφέρει στο «Magnesiasports» o έμπειρος προπονητής. Πάντως το όνομά του ακούγεται, ο ίδιος ξέρει ότι ακούγεται (μπορεί για πραγματικούς μπορεί για διαφημιστικούς λόγους) αλλά όπως αναφέρει πέραν τούτου… ουδέν.

Για το αν θέλει να συνεχίσει την πορεία του ή αν προτίθεται να κάνει κάποιο διάλλειμα, ωστόσο, ο Γιώργος Βλιώρας απάντησε: «Εγώ είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση που θα πληροί προδιαγραφές που έχω θέσει, που ήταν κι αυτές που δεν υπήρχαν και έφυγα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αν υφίστανται αυτές σε κάποια ομάδα και υπάρχει πεδίο συζήτησης, ενεργός προπονητής είμαι».

Οι προϋποθέσεις είναι τόσο απλές όσο και σύνθετες «Να υπάρχει, οργάνωση, προγραμματισμός στόχοι και υγεία και προχωράμε» σχολίασε σχετικά ο έμπειρος τεχνικός, με το ερώτημα ωστόσο να μην αλλάζει… Σε ποια ομάδα θα καταλήξει λοιπόν;

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.