Σε ποιο ημίχρονο σκοράρουν οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ;

Γκολ υπέρ και κατά σε κάθε μέρος των αγώνων

Μόλις έξι αγωνιστικές έχουν πραγματοποιηθεί στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με τις ομάδες να περιμένουν πότε θα επιτραπεί και πάλι η αγωνιστική δράση. Ωστόσο  σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα το 1,5 μήνα, η παραγωγικότητα ήταν σημαντική από την πλευρά της πλειοψηφίας των συλλόγων, με αρκετά τέρματα να σημειώνονται κατά τη διάρκεια των 48 αγώνων που δόθηκαν συνολικά.

Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δράση αλλά και η αντίδραση των ομάδων όσον αφορά το σκοράρισμα. To «Magnesiasports» προσπάθησε να καταμετρήσει τα χρονικά σημεία και πότε σκοράρουν οι ομάδες ανά ημίχρονο, με τον Σαρακηνό να έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων, και τρεις ομάδες τις Μακρινίτσα, Μυρμιδόνες και Δάφνη να πηγαίνουν στα αποδυτήρια των αγώνων που έχουν δώσει για το ημίχρονο, χωρίς να έχουν παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Τα περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο από την άλλη έχει πετύχει ο Αίας Σούρπης, ένα μόλις περισσότερο από την ΑΕ 2002 (δέκα αντί 9), ενώ Αγία Άννα και Μακρινίτσα ακολουθούν στη σχετική λίστα με οκτώ.  Σχετική ισορροπία παρουσιάζει ο Σαρακηνός (δέκα στο πρώτο και επτά στο δεύτερο),όπως και η Αγία Άννα…

Αναλυτικά τα τέρματα που έχουν σημειώσει οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο έχουν ως εξής:

Αίας Σούρπης   7-10

Αγχίαλος             8-5

Αγία Άννα           6-8

Ρήγας   8-3

Σαρακηνός         10-7

Τοξότης                5-6

Ακρόπολη           6-4

Πύρασος            3-4

ΑΕ 2002                1-9

Σκιάθος                5-7

Αγία Παρασκευή             3-7

Πρωτεσίλαος     1-5

Αστέρας              3-2

Μακρινίτσα       0-8

Μυρμιδόνες       0-6

Δάφνη  0-3

Τα τέρματα σε βάρος τους…

Η Ακρόπολη δείχνει αντοχές στο πρώτο ημίχρονο αλλά δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα το δεύτερο μέρος των αναμετρήσεων, δεχόμενη 9 τέρματα, ενώ τα διπλά σχεδόν στο δεύτερο μέρος δέχεται το σύνολο των Μυρμιδόνων, καθώς οι αντίπαλοί του έχουν σκοράρει οκτώ φορές σε βάρος του στο πρώτο ημίχρονο και 15 στο δεύτερο! Ισορροπία παρατηρείται και για τη Δάφνη, καθώς η αναλογία είναι 12-13, ενώ η Αγία Παρασκευή δέχεται πιο εύκολα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο (10-3). Αγχίαλος, Ρήγας,Ακρόπολη και Πύρασος είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν δεχθεί τέρμα σε πρώτο ημίχρονο αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα τέρματα που δέχονται οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ ανά ημίχρονο έχουν ως εξής:

Αίας Σούρπης    1-1

Αγχίαλος             0-3

Αγία Άννα           1-2

Ρήγας   0-1

Σαρακηνός         1-8

Τοξότης                5-8

Ακρόπολη           0-9

Πύρασος            0-4

ΑΕ 2002                8-6

Σκιάθος                5-6

Αγία Παρασκευή             10-3

Πρωτεσίλαος     6-3

Αστέρας              4-6

Μακρινίτσα       4-7

Μυρμιδόνες       8-15

Δάφνη  12-13.