Σε ρυθμούς ημιτελικού Σαρακηνός και Αγία Άννα

Οι διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ολοκληρώθηκε, με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή και να περιμένει τους αντιπάλους του για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, ωστόσο η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με το κύπελλο της Ένωσης και τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Σαρακηνού και Αγίας Άννας, αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σαρακηνού, με τον νικητή της αναμέτρησης ν’ αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέας Αγχιάλου στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, σε γήπεδο που δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά πιθανότατα εκτός δήμου Βόλου.

Τόσο η Αγία Άννα όσο και ο Σαρακηνός πάντως είχαν υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω πέρα από τη δεύτερη θέση η πρώτη στα πλέι οφ και την τέταρτη ο σημερινός γηπεδούχος με 32 και 20 βαθμούς αντίστοιχα. Οπότε αναζητούν την κατάκτηση του κυπέλλου για να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρητικά ο νικητής του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα πάρει μέρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πανελλήνιο κύπελλο Ερασιτεχνών, αρκεί να μην υπάρξει αλλαγή σχεδίων.

Όσον αφορά τους διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης, η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κκ Γεωργαντζή και Θάνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.