Σε ρυθμούς προπόνησης οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης

Με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Άδοξα ολοκληρώθηκαν τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ με εξαίρεση αυτό της Βasket League και της A2 Εθνικής κατηγορίας για τους άνδρες, οπότε αναγκαστικά οι ομάδες όλων των υπόλοιπων κατηγοριών κάνουν πλέον τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και σ’ αυτές φυσικά συμπεριλαμβάνεται η Νίκη Βόλου.

Υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζουν προκειμένου να μπουν σε μία τροχιά προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά. Ελπίδα όλων άλλωστε είναι αυτήν τη φορά όλα να κυλήσουν ομαλά και το πρωτάθλημα να εξελιχθεί μέχρι το τέλος του, χωρίς να έρθει αντιμέτωπο με τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορμιού. Άλλωστε, από τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, και οι παίκτες της Νίκης Βόλου αδυνατούσαν να προπονηθούν, εξαιτίας των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας..

Τρεις φορές λοιπόν την εβδομάδα οι παίκτες της Νίκης Βόλου θα τα λένε πλέον σε κάπως πιο χαλαρούς ρυθμούς, μέχρι να αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Ανδρέα Μαύρο, τον Γιώργο Κοσμάτο και τους συνεργάτες τους να βάζουν στο μικροσκόπιο τόσο τους έμπειρους όσο και τους νεαρότερους ηλικιακά παίκτες. Μέχρι την έναρξη του βασικού Σταδίου της προετοιμασίας θα δρομολογηθούν και οι απαραίτητες μεταγραφικές εξελίξεις όσον βέβαια ξεκαθαρίσουν και τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι.

Όπως ανέφερε ήδη το «Μagnesiasports» ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου σκέφτεται πολύ σοβαρά για τη νέα χρονιά αν θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, ή αν θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση, έστω και με συμμαχία για τα διοικητικά και οικονομικά θέματα της ομάδας. Αφού κλείσει το διοικητικό θα ξακαθαρίσει και το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα, που ομολογουμένως είχε πολύ καλό δυναμικό και έμψυχο υλικό για την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Οι βάσεις άλλωστε υπάρχουν από την περασμένη χρονιά, αλλά θα πρέπει να οριστικοποιηθούν όλα τα δεδομένα ώστε η Νίκη να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Πιθανότατα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις, αλλά σίγουρα θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες, για να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.