Σενάρια επί σεναρίων για τη Super League 2, με αναφορά και στη Νίκη Βόλου

Ακόμη και για μεταφορά της στον Νότιο Όμιλο

Τουλάχιστον για τις 16 Οκτωβρίου πηγαίνει η έναρξη της Super League 2 σύμφωνα με την πρόταση της Λίγκας εδώ και καιρό, ωστόσο ποιες ομάδες θα συμμετέχουν μαζί με τη Νίκη Βόλου δεν ξέρει κανείς 100%.

Στη μία περίπτωση υπάρχει η ομάδα Α’ που αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο Αγροτικός Αστέρας επιμένει ότι αυτός θα είναι στη Super League 2, το ίδιο υποστηρίζει και ο Πανδραμαϊκός. Από την άλλη Ξάνθη και Εργοτέλης αποχαιρέτησαν, με την Ηλιούπολη και τον Ηρακλή Λάρισας να καλούνται πιθανότατα να τους αντικαταστήσουν (με τους Λαρισαίους να καλούνται αν δεν δεχθεί ο ΠΑΟ Ρουφ που έχει προτεραιότητα). Με όλα αυτά, υπάρχει ακόμη και το σενάριο της ανόδου της Κοζάνης και έρχεται στο προσκήνιο και σενάριο για μεταφορά της Νίκης Βόλου στον Νότιο Όμιλο αν υπάρξει… συνωστισμός στον Βορρά!

Είναι ένα σενάριο που η πλευρά της Νίκης Βόλου το γνωρίζει και περιμένει τις εξελίξεις, υποστηρίζοντας ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά στον θαυμαστό ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας και της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας σε εθνικό επίπεδο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε. Ούτε το ότι δεν θα έχουμε και φέτος επανάληψη κλήρωσης, παρά το ότι ο πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος διαρρηγνύει τα ιμάτιά περί του αντιθέτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.