Σενάρια επί σεναρίων για την αναδιάρθρωση…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το θέμα της αναδιάρθρωσης συνεχίζει ν’ απασχολεί τις ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών, ωστόσο μέχρι στιγμής αν και βαδίζουμε προς τα μέσα Ιουλίου, κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα γίνει.

Τα σενάρια που έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο προσκήνιο είναι αρκετά, ενώ και η Ένωση Super League 2-Football League έχει παρουσιάσει τη δική της πρόταση, για 18 ομάδες στη Super League 1, 16 στη Super League 2 και 14 στη Football League, χωρίς κανέναν υποβιβασμό, αλλά και με δεδομένη την άνοδο 8 ομάδων από τη Γ’ Εθνική στη Football League, όπως έχει αποφασίσει ήδη τελεσίδικα η ΕΠΟ.

Έτσι, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες, ότι τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης έχουν ως εξής:

Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο Superleague 1 με 18 ομάδες (δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται τέσσερις) – Superleague 2 με 16 ομάδες – Football League με 14 ομάδες. Μάλιστα παρουσιάζονται και διαφορετικές εκδοχές, καθώς υπάρχει και η περίπτωση να γίνει και Β’ Εθνική με δύο ομίλους με 15 ομάδες ο καθένας, σε Βορρά και Νότο.

Το δεύτερο σενάριο παρουσιάζει την Super League με 16 ομάδες, αλλά και εδώ με διαφορετικές εκδοχές. Ή δεν υποβιβάζεται κανείς και προβιβάζονται δύο ή υποβιβάζεται ένας και προβιβάζονται τρεις, αναφέρει το σενάριο αυτό και συνεχίζει με 16 ομάδες στη  Superlague 2 και με 14 στη Football League με 14 ομάδες. Μία διαφορετική εκδοχή κάνει λόγο για 32 ομάδες στη Super League 2 με δύο ομίλους…

Η στασιμότητα πάντως δημιουργεί προβλήματα. Το τόνισαν και τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που είχε δοθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάνοντας λόγο για θολό τοπίο που δεν ευνοεί στο να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, το τόνισε και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στην πρόσφατη εκδήλωση για την ενημέρωση των εν δυνάμει μετόχων της Νίκης Βόλου, λέγοντας: «Ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος αγωνιστικά. Δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Πιθανότατα στη Β’ Εθνική, αν και έχουμε κουραστεί να ακούμε τι θα γίνει και τι όχι».

Βέβαια, τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τελικές αποφάσεις εντός των επόμενων δύο εβδομάδων! Βέβαια, οι ομάδες δεν μπορούν να μείνουν απαθείς, και αναγκαστικά κάνουν σχέδια και κινήσεις, έστω και με εκδοχές!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.