Σερτζίνιο: Να βοηθήσω όσο μπορώ για την απευθείας άνοδο

Δηλώσεις στο Liganews.gr έκανε ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού Β., Σερτζίνιο, ο οποίος τόνισε ότι μόνο η ομάδα του και η Νίκη διεκδικούν την άνοδο στον τέταρτο όμιλο, ενώ επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Σε προσωπικό επίπεδο εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, για να κερδίσει η ομάδα του την απευθείας άνοδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του στο Liganews: “Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες στην κατηγορία. Σε κάθε όμιλο βλέπεις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο δικό μας όμιλο πιστεύω ακράδαντα πως δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο (σ.σ. Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου). Οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται για τη σωτηρία τους στο πρωτάθλημα. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος και η πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν με της ομάδας. Να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα να πάρει την απευθείας άνοδο”.

Όσο για τις ευχές του για τις ημέρες: “Θέλω να ευχηθώ στο κόσμο της ομάδας μας Καλές Γιορτές. Να περάσουν όμορφα με τις οικογένειες τους και το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία και την πολυπόθητη άνοδο στον Ολυμπιακό, που όλοι εμείς εδώ θέλουμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.